2777
2789
سلام عزیزم آره دیدم چقدر کفش هست ولی لباس زیاد ندیدم البته از دانشگاه خیلی دوره و من احساس امنیت نمی ...

سلام عزیزم یه سوال داشتم ازت ممنون میشم جواب بدی دانشگاه بهتون خوابگاه داد؟ آخه تو دفترچه انتخاب رشته ۱۴۰۲ زده بود عدم تعهد در ارائه خوابگاه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبین ؟ببخشید من رشته شماررو اوردم پارسال و نرفتم،بینایی سنجی، کامل خوندم نظرات و صحبتانونو ، الان ک تحصیل میکنید نظرتون چیه؟ارزش داره؟کار با درامد خوب هست یا همون استخدامیه بیمارستانه؟ بازار کارش رو در اینده چجور میبینید و مثلا ظرفیت کلاس هاتون چجوریه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید منم دقیقا استرس های شمارو دارم و دغدغه مالی بیشتر ..

سلام دوستان

۳ عدد فرمول کرم سفید کننده داعمی دارم خیلی قوی و عالی هستن خودم و خواهرام همه ازش استفاده کردیم چند ساله ابجی هام دارن استفاده میکنن پوست را خراب نمیکنه صد در صد تضمینی هست و فوق‌العاده سفید و صاف میکنه لک های بارداری و ارثی. را هم از بین میبره

سه عدد فرمول هستند

عروس عمانی برای کل بدن و صورت ۵۰

وی ای پی فقط صدرت ولی خیلی قوی۵۰

دست و پا ام روشن کننده فوق‌العاده ۵۰

دو عدد بخواید میشه ۸۰

همه را بخواید ۱۰۰ میشه

آیدی من توی روبیکا هست برای مشاهده و خرید ممنون میشم پیام بدین حمایت کنید لطفا🥺

@Cosmetich