2777
2789
خودم اصلا ذهنیت بدی ندارم شنیدم مردمش هم واقعا خوبن ولی بقیه یه طوری آدمو میترسونن🤐آخه مریضی پوستی؟

خیلی جنایتهایی که شهرای دیگه میشه زاهدان خبری نیست اینجا فقط حملات تروریستی داره که اونم بیشتر مامورای طفلی رو هدف میگیرن به مردم عادی کاری ندارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خرف بقیه باید برات مهم باشه ! ی رشته قبول شدی اگ خودت علاقه داری برو اگ هدفت چیز دیگ ایی بمون پش ...

ببین همه مثلا انتظار داشتن پزشکی قبول بشم الان که بینایی سنجی قبول شدم همه مسخرم میکنن😑واقعا فقط میخوام برم که از دستشون راحت بشم 

همه خیلی میترسونن منو میگن که اونجا خیلی کثیفه اصلا لباس و کفش نخر مریضی پوستی میگیری خیلی حطرناکه🤐 ...

وا   عزیزم دروغه   اینجا پارچه ها از دبی میاد  قیمتشون هم میلیونیِ   مریضی پوستی چیه دیگه 

همه خیلی میترسونن منو میگن که اونجا خیلی کثیفه اصلا لباس و کفش نخر مریضی پوستی میگیری خیلی حطرناکه🤐 ...

عزیزم من زاهدانم اصلا اینجور ک میگن نیست ترسم نداره مگه قراره از کجا لباس و کفش بخری ک اینجوری میگن اینجام پاساژ و فروشگاه های خوب داره من خودم شهرستانی ام ولی دیگه اینجا موندگار شدیم راضی ام بدنیس

اتفاقا شهر خوبیه

کفش خارجی مارک دار اونجا گیرت میاد ب چ قیمتی! 

من رفتم نظرم عوض شد

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

آره 🥲

نترس ما یه عمره داریم زندگی می‌کنیم فقط جو شهر یه خرده امنیتیه اونم به خاطر مسائل اخیر، ینی ورودی شهر کاملا مامور هست و همه ی ماشینها چک میشه و سنگر و این چیزاست ولی خوبه دیگه ناامنی نمیشه

عزیزم من زاهدانم اصلا اینجور ک میگن نیست ترسم نداره مگه قراره از کجا لباس و کفش بخری ک اینجوری میگن ...

خداروشکر

آره اونجا قیمتا نسبت به شهر خودمون انگار ارزون تره مامانمم عاشق خریده میگه  برو هرروز به بهانه تو میام اونجا برا خرید😅