2777
2789
عنوان

در ادامه بحث غسالخونه

414 بازدید | 40 پست

حالا ناخن رو بیخیال لطفا در موردش بحث نکنین که جنجال نشه 

یه سوال دیگه که خیلی ذهن منو درگیر کرده اگه یه خانم مثلا روز دوم پریود فوت کنه غسلش چجوری میشه؟ یا ادامه خونریزیشو چیکار میکنن؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای این همیشه دغدغه منه وقتی زیاد مواقع پریودی خونربزی دارم میگم اگه مردم این لامصب بندمیادیا ادامه داره  😂😂😂

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
مگه خونریزی ادامه پیدا میکنه؟

عههه قطع میشه دیگه؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

خب هرچقدر غسل واجب داشته باشه انجام میدن دیگه قطعا قبلش 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
همون کاری ک‌ زخمی و مجروح ها می‌کنن ،،،

خب من نمیدونم .چیکار میکنن؟

مگه خونریزی ادامه پیدا میکنه؟

افرادی که تصادفات فجیع دارن تاچندساعت بعدمرگ خون اون ناحیه ادامه داره

دیدم میگفتن چندنفر ر. که خون. تا گذاشتنش قبرش بندنمیومد

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
خب هرچقدر غسل واجب داشته باشه انجام میدن دیگه قطعا قبلش 

خب خونریزی ادامه نداره؟

مقداری پنبه میگذاشتیم و بیشتریا دیگه خونریزی نداشتن 🤕

انواع غسل هارم میدادیم خاطرتون جمع باشه .

هرکی بمیره رو زمین نمیمونه یکی پیدا میشه غسل وکفنش کنه .

برا شادی روح خودتون صلوات بفرستید 🌹

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
باورت میشه من چن شب پیش داشتم به این موضو فک میکردم تازه ب شوهرمم گفتم گفت سوالای چرت نپرس من چمیدون ...

آره خب جای دیگه نمیتونیم بپرسیم مگه اینکه اینجا به یه نتیجه ای برسیم😂