2777
2789
عنوان

به دوستم پیام دادم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 20 پست
خوبه گلم 

واقعا؟سعی کردم عصبانیتمو قورت بدم.ممنون که جواب دادی عزیزم

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیا گذاشتم 

دیدم عزیزم

بنظرم اینکه در مورد قضیه‌ات سوال کرده کارش بد نبوده، خب منم اگر یه موضوع خیلی شخصیم رو به دوستم بگم قطعا بعدا در موردش ازم می پرسه که فلان موضوع چی شد و چی کار کردی و از این حرفا...

پس تا اینجاش بنظرم ناراحتی شما غیر منطقی بوده.

اما اینکه عذرخواهی کردی و بعدشم جواب نداده، این رفتارش قشنگ نبوده. اماااا پیام شما بنظرم مثل یه ری‌اکشن هیجانی و کودکانه بوده. از کاش اصلا ادامه نمی دادی و اگر اون پیگیر میشد بهش می گفتی. اگرم پیگیر نشد که دیگه هیچی، توام پیگیرش نمیشدی و قطع ارتباط.

من متن پیامت رو دوست نداشتم🌿

دیدم عزیزم بنظرم اینکه در مورد قضیه‌ات سوال کرده کارش بد نبوده، خب منم اگر یه موضوع خیلی شخصیم رو ب ...

عزیزم موضوعی که راجبش سوال پرسید اخه خیلییی شخصی بود!من راجب مشکلات رابطه جن سی زناشوییم بش گفته بودم برای دردودل!اون سوالش این بود دیشب با شوهرت رابطه داشتی یا نه!واقعا به اون ربطی نداشت خب!

بعدم من از سوالش ناراحت نشدم ازین ناراحت شدم که وقتی گفتم سوالت خصوصیه اون مشکلمو تو روم آورد.قبلنم هم سابقه داشت موقع براورده نشدن خاسته های نامعقولش بهم حرف های تند بزنه و بعدشم باهام قطع رابطه کنه.هنوزم میگین ناراحت شدنم غیرمنطقی بوده؟

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
عزیزم موضوعی که راجبش سوال پرسید اخه خیلییی شخصی بود!من راجب مشکلات رابطه جن سی زناشوییم بش گفته بود ...

نه عزیزم در مورد اینکه مشکلتون رو به روتون آورده خب قطعا باعث ناراحتی آدم میشه و دیگه آدم نمیتونه با اون شخص درد دل کنه.

نه عزیزم در مورد اینکه مشکلتون رو به روتون آورده خب قطعا باعث ناراحتی آدم میشه و دیگه آدم نمیتونه با ...

ممنونم که درکم کردین