2777
2789

منم بچه ام انشالله اون موقع به دنیا میاد،فقط از یخ بودن زمین می ترسم😐همش می ترسم زمین بخوریم

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من تازه بدنیا اومده ۲۶ روزس ولی واقعا باید خیلی رعایت کنی

تو خونه حمامش کن

خونرو مرطوب نگه دار حتما

لباسای خیلی گرم تنش کن

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

نه اصلا سخت نیست

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
منم بچه ام انشالله اون موقع به دنیا میاد،فقط از یخ بودن زمین می ترسم😐همش می ترسم زمین بخوریم

خب چرا پیاده میری با یه بچه?

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه بغل بیرون نری ها. 

فقط با ماشین که توی ماشین نشستی برو. 

تو خیابون دیدم زنه با نوزاد سر خورد. خدا رحم کرد. چیزی نشد. 

برف باشه. سفت میشه. زمین سر سری میشه. 

چه تابستون چه زمستون بهتره بچه رو دو ماه اول زیاد بیرون نبرید 

دختر من زمستونی هست،از بابت حمام و...مشکلی نداشتم 

اتفاقا هوا سرد بود ،اون کلافگی وعرق کردن وگر گرفتگی های مختص تابستون رو هم خودم ونوزادم نداشتیم 

خب چرا پیاده میری با یه بچه?

عزیزم ماشین تا داخل خونه هم می بره؟یا دقیقا داخل بیمارستان و ازمایشگاه پیاده می کنه😐بالاخره یه قسمت کوچیکم پیاده روی داره یا نه؟

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

بچه من دی بدنیا اومد

خونه مامانم بودم خیلی سرد و سخت بود البته شوهرم بیشتر اذیت میکرد میرفتم تو اتاق در رو می‌بستیم گرم میشد نمیذاشت حموم ببریم 

بیرون بردنی کلی پتو و کلاه و لباس گرم 

بردیمش دکتر دعوامون کرد چرا اینقدر پتو و لباس داره من خودم خیلی حساس نبودم بخاطر حرف دکتر میدونستم خیلی گرمش میشه شوهرم ول کن نبود

بچه من تازه بدنیا اومده ۲۶ روزس ولی واقعا باید خیلی رعایت کنی تو خونه حمامش کن خونرو مرطوب نگه دار ...

خدا حفظش کنه برات بازم الان هوا خوبه تقریبا 

من ان شاالله به امید خدا بهمن بدنیا میاد خونمونم سرده افتاب گیر هم نیست همین الان یخ خیلی سخته حس میکنم استرس حموم کردنش دارم چون زمستون خیلی سرد میشه پکیج و بخاری نمیشه گذاشت 

بازم از تجربه هات بگو 

...
عزیزم ماشین تا داخل خونه هم می بره؟یا دقیقا داخل بیمارستان و ازمایشگاه پیاده می کنه😐بالاخره یه قسمت ...

خب ماشین تا دم در خونه میره 

همچنین دم در بیمارستان و..

نداشتم به نظرتون اسفند سخته؟ یا دیگه هوا خوبه

اسفند خوبه،کلا تو فصل سرد بچه داری سخت نیست اتفاقا،چون مادر و بچه اوایل خیلی بیرون نمی رن