2777
2789

لطفا لطفا نظر الکی ندین اگه واقعا چیز خوبیه راهکار بدین از جنگ و جدل و دعوا خسته شدم.رفتار:"هر صبح میره سرکار ریشاشو تو دستشویی جلو روشویی خط میندازه این خرده ریشاش میرزه کف دستشویی "بشدت منو عصبی میکنه وقتی از خواب بیدار میشم😔

یکی دوبارم ب زبون خوش گفتم بش گفتم من ریش دوس دارم ولی رو صورت تو نه کف دستشویی بعد گرفت سرسری با جارو بحساب خودش تمیز کرد ولی درکل بیشتر پخششون کرد خیلی چندشه این کار دیگه نمیدونم چطور برخورد کنم که ترک کنه .قبلا تو حمام میکرد جدیدا تو دستشویی منم بچه کوچیک دارم وقت نمیکنم هی تمیز کنم خب زشته یکی بیاد ببینه نظر شما چیه؟

برای این چیزهای جزئی هیچوقت اعصابم خورد نمیکنم

خودم هرروز سرویس ها رو تمیز میکنم 

.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ اخ دعوای ما هم سر این کاراش بود 

با آرامش گفتم حالیش نشد 

دیگه کار به دعوا و توهین کشید بهش گفتم کثافت پلشت جمع کن خودتو الان حالا وسواس شده برا من

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

یه اینه مثل اینه دستشویی بزن به حموم که به اندازه اون راحت باشه برای زدن ریش،این پیشنهاد بخاطر این که حال جر بحث نداریه وگرنه واسعه منم این کار میکرد منم موهامو نوک گیری کردم جلو چشمش بردم بریزم تو ماشین که جلو مو گرفت بعد اون دیگه خودش میشوره ریشاشو

اینکه شوهرت به حرفت اهمیت نده و به کاری ک میدونه تو بدت میاد ادامه بده چی؟

خب تو میگی جارو گرفت یک جادویی هرچند جزئی  زد

یعنی خب براش مهمی ک جارو زد

.بعد از مردها نخواه دقیق باشن و مثلا ب اینکار ها بنظر خودشون جزئی اهمیت نشون بدن.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
بنظرم تو خیلی سخت گیری  خب هر روز آب بگیر کف دسشویی رو چی میشه مگه

منم بیکارم و نوکر اون که اون کثیف کنه نوکرش تمیز منم کار و زندگی دارم همش ک نمیتونم دستشویی بشورم بعدم دستشویی ما یجوره طی کشیدنش سختمه بیشتر بحثم اینکه چرا با اینکه گفتم باز تکرار میکنه

عزیزم میگم دوباره اینکارشو تکرار کرد الانم کرده و رفته

اول صبح خودت ناراحت نکن دیگه

چی بگم 😁