2777
2789
عنوان

بهترین برخورد درمقابل این رفتار مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 37 پست
به درک منم فراری ام از این خونه دوست دارم کلا از خودش و دخترش فرار کنم برم یجای خیلی دور ک دستشون به ...

دخترش یعنی دخترت😁😁😁

دخترت از حالا یاد بده ب ترتیب و نظم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این ابو چرا اون نمیگیره؟ادم هرکثیف کاری میکنه خودش باید جمعش کنه مگه من اصلاح میکنم میشینم کس دیگ ...

خواهشا یه خرده تاب آوری تو ببر بالا و واسه یه مساله بی اهمیت اوقات خودتو شوهرت و تلخ نکن همه مردا از این کارا دارن اونا کلی نگرن اونطوری به چشم اونا نمیاد این چیزا و واسه ما اینقدر مهمه .بیخیال شو و نذار با این مسائل تنش ایجاد بشه تو خونه همین چیزای الکی مرد و فراری میده و کلی زن گرگ هم دورو بر هستن که حسابی نازشونو بکشن...

خدایا شکرت...
ابجی جان من نمیدونم چند سالته ولی مطمنم من ازت بزرگترم  ببین مردها واااقعا از گیردادنها و پ ...

خسته شدم ابجی۲۵سالمه با این یکی کامنتت دیگه اشکم دراومد چقد مهربونی کاش میشد اومد بغلت گریه کرد😭😭😭

امروز که از سرکار اومد با لحن اروم بگو باز یادت رفت ریش هاتو از کف دستشویی تمیز کنی،لطفا الان تمیز کن 

اگر بهانه اورد یا درست تمیز نکرد بگو از این به بعد مثل قبلا تو حمام انجامش بده که هیچکدوممون اذیت نشیم

به درک منم فراری ام از این خونه دوست دارم کلا از خودش و دخترش فرار کنم برم یجای خیلی دور ک دستشون به ...

دخترش.؟بچه ی خودت نیس؟...اگه ک مادرش نیستی.بنظرم.اشتباه کردی زیر بار مسئولیت رفتی

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
با این چیزا فراری میشن!؟به چی مشتاق موندن میشن؟

دیگع همه آدما اگه اشتباه نکنم.ازینکه همش یکی سعی کنه.بهشون.دستور بده.تغییرشون بده.پشت سر هم غر بزنه بدشون.میاد.مرد و زنم نداره....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه