2777
2789
عنوان

بهترین برخورد درمقابل این رفتار مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 37 پست
بیخیال بابا.آب بگیر می‌ره....اینم اعصاب خوردی داره....

خب این ابو چرا اون نمیگیره؟ادم هرکثیف کاری میکنه خودش باید جمعش کنه مگه من اصلاح میکنم میشینم کس دیگه بیاد جمع کنه؟

اول صبح خودت ناراحت نکن دیگه چی بگم 😁

خیلی ناراحتم خواهر😭😭😭این چند وقت دعوا زیاد داشتیم تو یکیشون گفت منو ازاد بذار یکم ب هر رفتاریم گیر میدی

حالا نمیدونم این یکی رو چطور مدیریت کنم ک گیر دادن حساب نیاد

خب واقعا اذیتم میکنه این چیز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب این ابو چرا اون نمیگیره؟ادم هرکثیف کاری میکنه خودش باید جمعش کنه مگه من اصلاح میکنم میشینم کس دیگ ...

عزیزم شما ازدواج کردی.این ک فکر می‌کنی.تمیز کنی جایی ک همسرت ب هم ریخته.یعنی نوکری.هم فکر اشتباهی.هم اینکه فقط اعصاب خودتو بهم میریزه. مثلا همسرت فکر کنه بره سرکار داره واس شما نوکری می‌کنه.درسته؟.معلومه ک ن...ما ازدواج میکنیم.ک دوتا زندگی معمولی تبدیل ب ی زندگی عالی کنیم.ن اینکه واس این چیزای پیش پا افتاده.جنگ دعوا راه بندازیم.همون زندگی معمولی هم ک قبلاً  داشتیم.نداشته باشیم.....مردا دقتشون کمه.کلی نگرن...شما کوتاه بیا

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
خیلی ناراحتم خواهر😭😭😭این چند وقت دعوا زیاد داشتیم تو یکیشون گفت منو ازاد بذار یکم ب هر رفتاریم گی ...

ابجی جان من نمیدونم چند سالته ولی مطمنم من ازت بزرگترم 

ببین مردها واااقعا از گیردادنها و پبله کردن بهشون بدشون میاد

مواظب زندگیت باش نزار جزئیات بی اهمیت زندگیت بهم بریزه

مطمنا همسرت مرد بدی نیس ولی خب یکمی شلخته بار اومده

دعوا زیاد گیردادن وقت بی وقت مرد رو فراری میده

این از هر کسی بپرسی بهت میگه

حالا میخای پند بگیری خواه ملال 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
خیلی ناراحتم خواهر😭😭😭این چند وقت دعوا زیاد داشتیم تو یکیشون گفت منو ازاد بذار یکم ب هر رفتاریم گی ...

داری فراریش میدی از خونه....حواست باشه

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
رو اینه با رژ قرمز بنویس فدای ریشای خوشکلت بشم بیا بریزشون رو سرمن   اما اونجا نریز فداتشم

وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من برای بقیه مثل روانپزشک مشاوره میدم ولی خودم مثل روانیا عمل میکنم.
اینکه شوهرت به حرفت اهمیت نده و به کاری ک میدونه تو بدت میاد ادامه بده چی؟

عزیزم سخت نگیر با یه ذره آب تمیز میشه ۱دقیقه وقت می بره 

کارش خوب نیست ولی اینقدری ام که میگی آزار دهنده نیست

اینکه شوهرت به حرفت اهمیت نده و به کاری ک میدونه تو بدت میاد ادامه بده چی؟

برا منم همینه،تو خوبه تو روشویی و دستشوییه یه اب میزنی میره،برا من با قیچی ابرو رو میز ارایش میریزه☹

بعد ادعا تمیزی و وسواسیش گوش فلک کر کرده😑

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
عزیزم شما ازدواج کردی.این ک فکر می‌کنی.تمیز کنی جایی ک همسرت ب هم ریخته.یعنی نوکری.هم فکر اشتباهی.هم ...

اونا اره وظیفشونه دختر مردمو اوردن تو خونشون باید خرجشم دربیارن منم با کارخونه مشکلی ندارم گلم فقط همچین کثیف کاری هایی رو نمیتونم تحمل کنم مثلا دستشویی رو جرمگیر بزنی طی بکشی تمییز اونوقت صبح بیدار شی ببینی یتفر خورده ریش ریخته یجوری انگاری کاری ک تو کردی هییچ یعنی نمیتونم چطور بیان کنم ولی تو تصور کن داری تمیز کاری میکنی ینفر از پشتت بیار عمدی کثیف کنه

اگه من بخوام به خاطر این رفتارای همسرم دعوا کنم، صبح تا شب باید جنگ باشه. حقیقتا من دو بار یه چیزی رو میگم، اگه انجام نداد یا سرسری انجام داد، خودم اونکارو میکنم. حقیقتا به نظرم اعصاب خوردیش از سر و کله زدن با مردها کمتره.

اگه براش مهم بود که مال خودشو نمیریخت

شوهر من هم توی حمام موهاشو جمع میکرد نامرتب منم موهام مشکیو و پره یبار شونه کردم همشو ریختم حمام واقعا حال بهم زن بود   بعدش شوهرم دیگه تکرار نکرد