2777
2789
عنوان

درمان بیش فعالی

| مشاهده متن کامل بحث + 7247 بازدید | 43 پست
بله عزیزم بله پشت کنکور دکترا هستم. کتاب رنگ آمیزی بزرگسالان دارم، خیلی هم خوشکل هست، برای مقابله ب ...

سلام عزیزم...میخواستم ببینم از ادامه درمان با نورو فیدبک نتیجه دلخواه رو‌ گرفتید

سلام عزیزم...میخواستم ببینم از ادامه درمان با نورو فیدبک نتیجه دلخواه رو‌ گرفتید

برای من به نظرم جواب داده. الان حدود ۱۲ جلسه رفتم. میخوام برای مدرک تافل اقدام کنم، دکترم گفته برو ثبت نام کن، والا خودم هنوز اعتماد به نفس ندارم، یه ترس از شکست در من هست. از طرفی آدمایی مثل ما بسیار اهمال کار هستن، منم هی امروز و فردا میکنم. امید به خدا میخوام فایل زبان عمومی ام رو هرچه زودتر تموم کنم، آخر ماه برم برای تافل یا آیلتس ثبت نام کنم، حتی اگه تعیین سطحم با بچه ها بیوفته، بازم میخوام انجامش بدم. ( با اینکه من یک مترجم هستم، یه چندتا ضربه روحی وحشتناک داشتم که دچار فراموشی شدم، ای دی اچ دی هم مضاف بر علت شده، ترس از شکست هم هست، ولی باید یه جا به خودم بیام و حرکت کنم، عیب نداره، من میتونم،( نه، نمیتونم😩😩😩😩)، باید برم کتابخونه تا بتونم)

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من به نظرم جواب داده. الان حدود ۱۲ جلسه رفتم. میخوام برای مدرک تافل اقدام کنم، دکترم گفته برو ث ...

عزیزکم...ان شاالله ک حتما میتونی..خیلی خوشحال شدم..امیدوارم هرروز موفق تر و ثابت قدم تر از قبل باشی

فقط نوروفیدبکمن ۳۸ سالمه، هنوزم adhd دارم، میرم نوروتراپی. بدون قرص و دارو. نوروفیدبک رو همه میتونن ...

شما لورتا نورو فیدبک رفتین؟ من شنیدم موثرتر از نوروفیدبکه؟

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
نوراتراپی یعنی چی؟دقیقا چکار میکنن؟

با الکترود روی نورون های مغز پالس الکتریکی میدن.

خیلی راضی بودم و هستم. دلم میخواد بازم برم. یه دوستی که روانشناس بود از همون اول به من گفت « نوروتراپی رو بازی نگیر، اگه میخوای به بازی بهش نگاه کنی، نرو»!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
شما لورتا نورو فیدبک رفتین؟ من شنیدم موثرتر از نوروفیدبکه؟

من نوروفیدبک رفتم فقط!

من نوروفیدبک رفتم فقط!

رازی بودین؟ پسرمن املاش خیلی یادش می‌ره و دقتش پایین میاد و چندتا سوال رو جوابشو اشتباه میده شما هم این مشکل و داشتین با نورو درست شد؟

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂

من برای درمان بیش فعالی پسرم بردمش پیشه دکتر شیرزاد خیراندیش و ایشون خیلی خوب درمانش کردن اینم آدرسشون تهران ، بلوار دهکده المپیک ، چهار راه زیبادشت ، روبروی مسجد امام رضا ، پلاک ۱۶ ، طبقه دوم