2777
2789
عنوان

درمان بیش فعالی

| مشاهده متن کامل بحث + 7254 بازدید | 43 پست
چطور نوروفیدبک که کلا رد شده 😑😐

نه عزیزم

نوروفیدبک ، از ۵ ستاره در درمان بیش فعالی، ۵ ستاره رو گرفته. با یه متخصص نوروتراپی باید کار کنین. البته من پزشک نیستم، یه متخصص روانشناس باید نظر بده. من مدتها ریتالین خوردم ولی هیییییییچ اثری رو من نداشت، حتی یهو قطع کردم، دکترم گفت ریتالین همونجور که در بعضی افراد تشنج ایجاد میکنه در بعضی‌ها هو اصلا اثر نداره. بالاخره که بچه رو ببرید دکتر، یه دکتر خوب، به دکتر اعتماد کنید، و ادامه بدید. بچه های بیش فعال واقعا موفق خواهند بود، همیشه هم سرحال و شادابن!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

اگر تهران هستید، ببریدش مرکز روانشناسی سیاووشان در میرداماد. اونجا هرکی هست، واقعا دانشمند هستن. البته هرکس نظری داره.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم نوروفیدبک ، از ۵ ستاره در درمان بیش فعالی، ۵ ستاره رو گرفته. با یه متخصص نوروتراپی با ...

نمیدونم ولی من خیلی خوندم تاثیر آنچنانی نداره فقط هزینه بره و تو کلنیک هم مادرها اصلا جواب نگرفته بودن از این روش... 

نتایج این پژوهش نشان داد که در مقایسه با روش رفتاری شناختی، نوروفیدبک تاثیر مثبت آن چنانی بر درمان ADHD نداشته است. بنابراین، مطالعات عدم برتری درمان نورفیدبک در مقایسه با درمان‌های دیگر را نشان می‌دهند.

در مجموع، گاه اثربخشی نسبی و کم و گاه عدم اثربخشی گزارش شده است.

نورفیدبک را نمی‌توان به عنوان رویکردی کارآمد در درمان کودکان و بزرگسالان مبتلا به ADHD معرفی کرد و گزینه‌های درمانی ارزان‌تر و نیازمند وقت کمتر هم وجود دارند. 

نمیدونم ولی من خیلی خوندم تاثیر آنچنانی نداره فقط هزینه بره و تو کلنیک هم مادرها اصلا جواب نگرفته بو ...

حرف شما هم اشتباه نیست، بالاخره روانشناسی هنوز مثل آزمایش هست، یه علم کامل نیست. همونجور که گفتم، ریتالین در من کوچکترین اثری نداشت، درحالیکه یکی از بهترین داروهای تمرکز و جلوگیری کننده از فراموشی هست و به سختی هم پیدا میشه و‌بدون نسخه فروش نمیره. من دیگه یادگرفتم چجوری باهاش کنار بیام. من هنوزم کتاب رنگ آمیزی دارم و گهگاه رنگ میکنم، هنوزم کاردستی درست میکنم و کلی کاغذرنگی دارم، هنوزم مثل بچه ها از رو جدول رد میشم و لذت میبرم، اینا به من آرامش و تمرکز میده، میشینم درس میخونم و کار ترجمه میکنم. با این مشکل، الان ۲ تا زبان میدونم و بابتش خوشحالم. بیش فعالی نقص نیست، فقط راه کنترلش رو باید دونست. نوروتراپی به من میسازه، باید ببینن چی به بچه شون سازگاره!

حرف شما هم اشتباه نیست، بالاخره روانشناسی هنوز مثل آزمایش هست، یه علم کامل نیست. همونجور که گفتم، ری ...

واقعا کاغذ رنگی دارین و کاردستی درست میکنین؟ 

کتاب رنگ آمیزی دارین رنگ میکنین؟

رو جدول راه میرید؟ 

۳۸سالتون واقعا؟ 😳 ببخشید فقط تعجب کردم    

واقعا کاغذ رنگی دارین و کاردستی درست میکنین؟  کتاب رنگ آمیزی دارین رنگ میکنین؟ رو جدول راه می ...

بله عزیزم بله

پشت کنکور دکترا هستم. کتاب رنگ آمیزی بزرگسالان دارم، خیلی هم خوشکل هست، برای مقابله با اضطراب و استرس هست. کاغذ رنگی دارم که اوریگامی درست کنم تا دقتم بالا بره و واقعا این دوتا به من کمک میکنه. رو جدول راه رفتن هم در شرایط استرس، به من دقت میده، بماند که با همسرم نمیتونم اینکار رو بکنم ولی در تنهایی ‌پیاده روی انجامش میدم. و بسیار هم شیطون و پر انرژی هستم. الان که درس میخونم ‌کار میکنم، تمام قوا روی کارم هستم، اونقدر کار میکنم تا بعد مثلا دو روز غش کنم و بخوابم. واقعا از من درخواست میشه که بگیر بخواب، ولی نمیتونم، عطش افراط در هرکاری در من هست.

برای همین میرم فیدبک، امروزم نوبت دارم.

امیدوارم عکسم بیاد. با اینکه رنگ میکنم، گاهی نصفه میزارم، همسرم دعوا میکنن، گفتن هرکدوم رو تموم کنی، شلخته نباشه، بهت جایزه میدم. همش همایراد میگیرن که از خط زدی بیرون، فقط برای اینکه جایزه ندن 😂😂😂😂😂

کتاب رنگ آمیزی من

میخوام ببرمش کلینیک آرام تو شریعتی میگن خوب نتیجه میده ، شنیده بودم دستگاه هاشون هم به روزه

مثلا چه دستگاه‌هایی دارن میشه پرس و جو کنین

آخه من شهرستانم ببینم شهر ماهم از اونا دارن یا قدیمیه