2777
2789
عنوان

درمان بیش فعالی

7238 بازدید | 43 پست

سلام 

کسی تا حالا بیش فعالی بچشو با روشی بدون استفاده از دارو درمان کرده

مثلا جلسات روانشناسی 

داروهای گیاهی 

و... درمان کرده یا کسیو دیده با اینا درمان بشه

کلا هر روشی بدون داروهای شیمیایی

بیش فعالی درمان نداره فقط کنترل میشه انقدم به دارو حساس نباش چون به بچه ها خیلی کمک میکنه حتی بیشتر از بزرگسالا ... نوروفیدبک هم خوبه ... 

پیج اینستا adhd.rira رو دنبال کن اطلاعات خوبی بدست میاری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمان بیش فعالی فقط اب حتما کلاس شنابگذار هفته چندروز ببراستخر چندسال مداومت داشته باش 

اونوقت عدم تمرکز،  حواس پرتی،  نقص توجه،  لجبازی و خشونت،  بی قراری،  با آب درمان میشه چطوری اونوقت؟ 

عرق بهار نارنج برای درمان بیش فعالیه؟  کلاس چی بردی الآن درمان شده

من پسرم بیش فعاله

کادرمانی ذهنی

اونایی که تکلمشون مشکل داره کلاسهای گفتار درمانی پیش گفتار درمان و آسیب شناس زبان و گفتار

بعضیاشون هم به کاردرمانی جسمی هم نیاز دارن بخاطر مشکل در یکپارچگی حسیشون

فقط نوروفیدبک

من ۳۸ سالمه، هنوزم adhd دارم، میرم نوروتراپی. بدون قرص و دارو. نوروفیدبک رو همه میتونن انجام بدن، حتی کارمندای ناسا هم انجام میدن. ببرش نوروفیدبک، بعد هم انواع کلاس!

ماها خیلی خلاق و توانمند هستیم، خیلی فعال هستیم، فقط تمرکزمون اشکال داره که با فیدبک درست میشه، درست که بشه خیلی هم موفقیم. شک نکنین. از من بپرسین که تو این سن کماکان شلوغ و شیطون و خوش انرژی و درس بخون هستم 😂😂😂😂😂😂

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
عرق بهار نارنج برای درمان بیش فعالیه؟  کلاس چی بردی الآن درمان شده

اول مراجعه به متخصص

بچه ای که عدم تمرکز ونقص توجه داره

باید کلاسهای کاردرمانی ذهنی بره

در کنارش دارو درمانی

اینا مکمل هم هستن و بدون اون یکی نتیجه خوب حاصل نمیشه

ببخشید این علائم اوتیسم نیست؟

خیر بچه های بیش فعال هم همین مشکلات رو دارن

یه سرچ بزنی متوجه میشی و خیلی از مشکلات دیگه که حوصله ام نگرفت تایپ کنم مثلا به مدت زیاد به چشم طرف نمیتونن نگاه کنن