2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به سایت دانشگاهی قبول شدی سربزن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

گفتن برین توی سایت دانشگاه احتمال یکی دو روز اینترنتی بعد حضوری بعد شنیدم بعد اینترنتی بگن مدارک پست کنید یه جا دیگه نوشته بود چون دیر ثبت نام شروع شده شاید گفتن یکسره بیاید حضوری ثبت نام کنید در کل اطلاعیه دانشگاه رد چک کن

من پیام نور بر اساس سوابق قبول شدم الان برای ثبت نام دانشگاه باید چیکار کنم؟

منم همینطوری قبول شدم شما چه رشته ای؟؟

من هنوز دیپلمم آماده نیست باید برم برگه تاییدیه تحصیلی بگیرم از مدرسه؟؟؟؟

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

مدارک چی میخواد پیام نور

غیر حضوریش که فک کنم عین ما عه

چون فرهنگیانم سامانه‌ش همون سامانه گلستانه عین پیام نور 

عکس و گواهی دیپلم و شناسنامه و کارت ملی و کارنامه فارغ‌التحصیلی و اینجور چیزا رو میخواست 

کاربر آقا هستم ..