بله در اون زمان هیچ امکاناتی نبود ولی مادر بزرگم همیشه تعریف میکرد که جسدش بدون خون بوده و چندتا مورد داخل حیوانات هم بوده مادر بزرگم میگفت اون زمانا انگار جادو شده بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درستشم همینه قرآن نوشته ی خداست و خیلی چیز ها راجب جهان هستی داخلشه ولی تا به حال هیچکدوم اتفاق افتا ...
ناسا داره ازقران خط میگیره بعدشمامیگه اتفاق افتاده ....یکم بیشترمطالعه کنید.... همین جن که تو قرآن ذکرشده والا مردم از چیزی که باچشم دیده نمیشه چطور باخبرمیشدن....ازپیامبرو امام علی نقل شده تو ظرف ترک برداشته غذا نخورید که محل شیاطین است وروزیتان راکم میکند...خب معلوم شد منظوراز شیاطین میکروب و ویروس و یا قارچ وباکتری هست که آدمو مریض میکنه وآدم پولشو میده به دوا دکتر...
درمورد عنکبوت که ی سوره هست تو قرآن میگه سست ترین خانه ها خانه عنکبوت است ...و عنکبوت رو بصورت مذکر گفته اما خانه رو بصورت مونث بکاربرده.... و گفتن چرا درزبان عربی که عنکبوت نر وماده شو ی جور خطاب میکنن خانه رو عنکبوت هم مذکرباشه چرا قرآن اینو بصورت مونث بکاربرده خب ۱۴۰۰ سال پیش نه دوربین بود نه علم حشره شناسی پیشرفتی داشت...اما الان فهمیدن که تارعنکبوتو که همون خانه عنکبوته رو نوع مونث میبافه و منظوراز سستی اینه که عنکبوت ماده بلافاصله بعداز جفت گیری عنکبوت نر رو میکشه و عنکبوت ماده هم بلافاصله بعد از اینکه بچه هاش بدنیا میان اونو میخچرن و فلهذا فرزندم هیچ خانه و خانواده ای وجود نداره براهمین میگه سست ترین خانه ها خانه عنکبوته ...والا فاز رومنبری بهم دست داد دیگه بخوابم شب خوش
بابا دروغه جن و شیطان مگه اصلا دیده میشن تازه اینایی هم ک ادعا میکنن جن دیدن بیشتر توهمات ذهن ...
حالا ان شاالله یکی برتو ظاهربشه تا نگی دروغه.... چرا کلام خدارو حاشا میکنی تو قران میگه هست پس هست شک نکن .... دنیا به این بزرگی به چیزایی که بهت میگن نیست شک کن همه چیز هست و ما از یک هزارمش هم خبرنداریم شک نکن
شاید در گذشته چیزهایی بوده که میشده بهش ربط داد نه قطعا خود گرگینه مثلا یه اختلال یا بیماری که فرد اینطور میشده ولی الان با هشت میلیارد آدم روی زمین اگه وجود داشت باید بالاخره یکی میپید فیلمی عکسی وجود داشت ازش
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز