ولی افسانه ها خیلی میتونن تاثیر بزارن حتما قدیما یه چیزی میدونستن
ببینید در گذشته مثل الان سیستم های فناوری اطلاعات و مخابراتی نبوده در نتیجه این جور داستان ها بر سر زبانها و به صورت، یک کلاغ و چهل کلاغ بین عموم دست به دست می شده و هر شخص آنرا با آب و تاب به دیگری منتقل می کرده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله همه چیز هست آگاهی واطلاعات ماکمه و درواقع نذاشتن ما بفهمیم وبدونیم....مثلا همیشه ازقدیم تو فیلمای هالیوودی موضوع آدم فضایی باشه با شکل وشمایل خغصی درست میکردن و من همیشه میگفتم اینا چرا این شکلی هستن اونی که طراحی کرده چی تو ذهنش بوده که اینطور طراحی کرده ... تا اینکه معلوم شد اونها سالهاست که ی آدم فضایی واقعی رو دیدن ونگه داشتن
هالیوودو دست کم نگیرید ببین کتاب سه پایه هارو بخون ی رمان دوجلدی هست که من دوره نوجوانیم خوندم درمورد تلویزیون هست وتاثیرش رو آدما که چطور ی سیستمی از طربق تلویزیون و برنامه های عادی که هرروز نگاه میکنیم آدمارو کنترل میکنن داستانش درمورد آینده اس حتما بخون خیلی جالبه
خلاصه که هالییود درمورد هرچی فیلم ساخته علکی نبود ونیست انگارکه ازقبل میخواستن به مردم ی چیزایی رو تلقین کنن...فیلم رمبو رو دیدی ...میره افغانستان مردمو نجات میده و اتفاقاتی که چندین سال بعد در افغانستان رخ میده و......
قدیما گاو و گوسفند و حتی انسان های مرده خونشون تا ته کشیده میشد بیرون نمی شده گفت تقصیر خفاشه و خیلی جاها روی جاده ها گرگ نما ها دیده شدن حالا این دیده شدن رو جاده جعلی ولی مادر بزرگم برام تعریف میکرد که قدیما پدرش اینا اهل پشت کوه بودن و یه روزی که ۹سالش بوده پدرش رفته روی زمین ها خونش تا ته کشیده شده بود بیرون همیشه این خاطره رو تعریف میکرد
اینا همه پیشبینی شدن حتی زامبی... تو آینده نه چندان دور شاهدش میشیم
و هرچی ماتو قرآن میخونیم اون حرف حرفشو برعکس ما تفسیر ومعنا ومفهوم میخونن ... بعدما فقط برا سرکتاب گرفتن ازش استفاده میکنیم.... اونا به تورات و انجیل و بیشترازهمه قرآن بعنوان ی کتاب علمی نگاه میکنن