2777
2789
عنوان

عذاب وجدان گرفتم

300 بازدید | 10 پست

چند سال پیش رفته بودم دفتر بابام برام یه جزوه چند صفحه ای رو با خط خوش و کلی دقت نوشت. بعد من اول ازش اسکن دقیق گرفتم و حسابی خوندمش و یاد گرفتم و ثبتش کردم. بعد یه دونه از این دستگاه های ورقه خرد کن داشت (از اینا که کاغذ میره توش رنده شده میاد بیرون) من خیلی برام جالب بود این دستگاها از بچگی، برداشتم جزوهه رو جلو چشمش ریختم تو دستگاهه. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اونم هیچی نگفت بهم خندید ولی هربار یادش میافتم از عذاب وجدان آب میشم. آخه دختر بی عقل یه کاغذ باطله میریختی اون تو. این چه کاری بود! جزوه رو باید یادگاری نگه میداشتم تا همیشه. خیلی دلم میسوزه.

دلم میخواد زنگ بزنم بهش بگم چقدر دلم میسوزه ولی خب ١. فکر میکنه خلم بعد از چند سال یاد یه چیز رندم افتادم میگم ببخشید ٢. قبلا هم بهش گفتم ٣. مهم تر از همه خوابه.

بیشتر وقتا عالم دهرم برای همه ولی بعد بعضی وقتا یه کارایی میکنم مث این تا عمر دارم در تعجبش میمونم. بیشعور.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم گاهی یکارایی میکنم یادش میوفتم میخوام خودمو بکشم

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

ایرادی نداره سنت کم بوده .بهش بگو که چقدر ناراحتی

آخه بدبختی اونقدر هم کم نبود ٢٢ سالم اینطورا بود. با یه ذوقی هم رنده کردم برگه ها رو. بهش میگم حتما برای دل خودم هم که شده.

آخه بدبختی اونقدر هم کم نبود ٢٢ سالم اینطورا بود. با یه ذوقی هم رنده کردم برگه ها رو. بهش میگم حتما ...

بهش بگو،باعث میشه اونم از احساس اون موقعش بگه،تو هم عداب وجدانت کمتر میشه،منم کلی خنگ بودم،الان میفهمم رشد عقل و احساس ینی چی،کلی گند زدم تا به یه جایی برسم....آخه چرا

بهش بگو،باعث میشه اونم از احساس اون موقعش بگه،تو هم عداب وجدانت کمتر میشه،منم کلی خنگ بودم،الان میفه ...

آره حتما میگم. آدم یه کارایی می‌کنه بعد میمونه توش. البته تا باشه از این بی عقلی ها، منظورم اینه که آسیب جدی خدا رو شکر نزدم بهمون با این کارم. 🤣