2777
2789
عنوان

۳۰سال به بالاهابیان لطفااااا

2855 بازدید | 78 پست

دوستای گلم کیا بالای ۳۰سال هستن و هنوز بچه ندارن؟من ۳۲سالم ۸ساله ازدواج کردم خدابهمون بچه نداده واااااقعا تو فامیل خجالت میکشم همه بهم طعنه میزنن خودم دلم بچه میخواد احساس میکنم ازهمه عقبترم نه خونه دارم نه بچه😔😔😔

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

خجالت نداره 

خدا به شما هم میده انشالله

ما ۴۲ و ۴۶ ساله ایم 

بچه نمیخواییم طعنه هم اگر بزنن ککمون نمیگزه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

من از تو بزرگترم مجردم بچه هم نميخام

خجالت نداره اخه خجالت چي؟

اصلا نميفهمم 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجالت نداره  خدا به شما هم میده انشالله ما ۴۲ و ۴۶ ساله ایم  بچه نمیخواییم طعنه هم اگر ...

انشائ الله هرچ زودتر دامنتون سبز بشه اما واقعا ازطرف جفت خانواده ها تو فشاریم 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من از تو بزرگترم مجردم بچه هم نميخام خجالت نداره اخه خجالت چي؟ اصلا نميفهمم 

بابام میگه شوهرت بی عرصس ک تو این ۸سال نه خونه دارین ن بچه طلاقتو بگیر

من ۳۲ سالگی مادر شدم اصلا نگران نباش فقط به خدا توکل کن ایشالا صاحب خونه هم میشین اونایی هم که طعنه میزنن مطمئن باش بچه هم بیاری باز طعنه میشنوی چیزای زیادی دارن برا گفتن پس بسپار به خدا

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
مگه زندگی مسابقس همه قراره تو یه شرایط و یه سنی بچه دار شن؟ هیچکسی از مشکل کسی دیکه ای باخبر نیست فق ...

اره عزیزم مشکل از شوهرم کلا ده درصد فعاله الانم سه ماهه تومراح ای وی افیم اینقدرررر ک خانواده ها تیکه میندازن ب کسی نگفتم میریم دکتر گفتم چون هنوز مستاجریم خودمون بچه نمیخوایم

بابام میگه شوهرت بی عرصس ک تو این ۸سال نه خونه دارین ن بچه طلاقتو بگیر

خونه خريدن سخته 

نميدونم در امدتون چقدره ولي خب واقعا سخته 

ادم بخاطر خونه تداشتن طلاق نميگيره

اما براي بچه تصميم خودت هست بعضيا ك همسرشون بچه دار نميشه و براشون خيلي مهم هست طلاق ميگيرن ك حتما بچه دار بشن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

خوب خجالت نداره  ولی اگه بچه  دوست دارین و در حد نیازهاتون درامدو اینا دارین میتونین ازطب سنتی کمک بگیرین خیلی دیر نیست ولی میتونین کم کم اقدام کنین که فاصله ی سنیتون با بچتون خیلی زیاد نشه ان شاءالله وضع مالیتونم روزبروز بهتر بشه 

من ۳۲ سالگی مادر شدم اصلا نگران نباش فقط به خدا توکل کن ایشالا صاحب خونه هم میشین اونایی هم که طعنه ...

خداحفظشون کنه دعا کنین 💋

به هیچ کس ربطی نداره بچه نداری الان هم با این شرایط اقتصادی خیلیا پول رهن ندارن چه برسه خرید خونه ا ...

ممنون گلم 

خداحفظشون کنه دعا کنین 💋

ممنون عزیزم ایشالا شماهم صاحب بهترین خونه شهرتون و بهترین بچه های دنیا بشین

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
اره عزیزم مشکل از شوهرم کلا ده درصد فعاله الانم سه ماهه تومراح ای وی افیم اینقدرررر ک خانواده ها تیک ...

اگه بخوای حرف مردم رو گوش بدی دو دقیقه نمیتونی تو خونت بشینی با نظرهایی که میدن

امیدت رو هیچ وقت از خدا قط نکن همیشه دعا کن ایشالا درست میشه همه چی