2777
2789
عنوان

راست میگن خدا اگه ی ارزویی تو قلبت قرار بده

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 49 پست

اره دقیقا همین طوره یه سخرانی ام بود اگه اشتباه نکنن استاد الهه قمشه ای میگفت خدا هر آرزویی تو دلت قرار داده یعنی میدونسته توان رسیدن بهش داری توان رسیدن بهش بهت میده میگفت بی حکمت نیست به دلت میوفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تجربشو داشتی؟ 

بسم الله الرحمن الرحیم

وَ ما تَشاؤُنَ إِلاَّ أَنْ يَشاءَ اللهُ إِنَّ اللهَ كانَ عَليماً حَكيماً [30]

و شما [چيزي را] نمي‌خواهيد مگر اينكه خدا بخواهد، خداوند دانا و حكيم بوده و هست.

,سوره انسان آیه ۳۰

والا دوساله به دلم افتاد بچه دومو بیارم داد ولی اول راه ازم گرفت عهد بستم اگه این ماه باردار نباشم دین و ایمونمو کنار میزارم

بره بده کسایی که تا لب تر میکنن و زندگیشون داغونه 

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

نه،اینجوریام نیست اما حتما قصد و هدفی پشتشه

خیلی وقتا یه چیزی میخوای اما به صلاحت نیست اتفاق بیافته یا زمانش نیست

در واقع بهتره همیشه بهش بگی،خدا هر موقع دوست داشتی هر چی برام خوب بود رد کن بیاد 😉😘

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
اره دقیقا همین طوره یه سخرانی ام بود اگه اشتباه نکنن استاد الهه قمشه ای میگفت خدا هر آرزویی تو دلت ق ...

منم ی مدت طولانیه ی ارزویی تو دلمه اولاش  کمرنگ بود بعد قوی شد حس میکنم میشه  البته الان راهی بلد نیستم شاید راهی نمایان شد  نمی دونم 

ببین این درسته خب اما تلاش و سخت کوشی خودتم لازمه همش که گردن خدا نیست خدا گفته از من برکت از شما ...

اره وقتی تو قلبته 

باید  تلاش کنی عادات خوب بسازی  بری سراغش تا اونم کم کم راهو نشون بده 

دقیقا صحیحه