2777
2789

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
عکس واضح نیست

بی زحمت بزن روش

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس کیفیتش واضح نیست اما مثلا  مکزیک با تقریب ۱۰۰ هزار میشه۱۲۷.۶۰۰.۰۰۰  با تقریب میلیون ...

قربون دستت میشه بهم توضیح بدی چطور حلش کردی

تقریب ۱۰۰هزار، از راست ۵رقم حذف کن، بجاش صفر بزار بنویس تقریب میلیون ۶رقم حذف کن، صفر بزار بنویس ...

پنجمه برای پسرم 

قربون دستت میشه بهم توضیح بدی چطور حلش کردی

وقتی میگه با تقریب هزار باید به مرتبه هزارِ عدد نگاه کنید بیشتر بود به عدد بالاتر و اگر کمتر بود به عدد پایین تر تقریب بزنید مثلا ۱۲،۶۸۰،۰۰۰ با تقریب هزار، عدد ۶۸۰ رو ۷۰۰ در نظر میگیریم(میگیم عدد ۶۸۰ به۶۰۰ نزدیک تره یا به ۷۰۰ ؟چون فاصله اش تا ۷۰۰ فقط۲۰ تاست ولی ۸۰ تا تا عدد ۶۰۰ فاصله داره، پس به ۷۰۰ نزدیک تره) و در نهایت عدد کلی، ۱۲،۷۰۰،۰۰۰ میشه و 

با تقریب میلیون (میگیم ۱۲ میلیون و۷۰۰ به ۱۳ میلیون نزدیک تره یا ۱۲ میلیون؟ به ۱۳ میلیون چون ۳۰۰ هزارتا فاصله داره باهاش، در صورتی که ۷۰۰ تا با ۱۲ میلیون فاصله داره) پس میشه ۱۳،۰۰۰،۰۰۰

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

وقتی میگه با تقریب هزار باید به مرتبه هزارِ عدد نگاه کنید بیشتر بود به عدد بالاتر و اگر کمتر بود به ...

امیدوارم متوجه شده باشی با چت سخته توضیح دادنش

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

امیدوارم متوجه شده باشی با چت سخته توضیح دادنش

متوجه شدم ممنون آر وقتی که گذاشتین