2777
2789

بین خانواده شما و خودش فرق میذاره؟ چه فرقی؟

واقعا خوش قلب و مهربونه یا تظاهر می‌کنه یا بد.     

اگه خوبی کنی خوبی میگیری؟

اگه مثل خواهرت بدونیش مثل خواهرش می دونه تو رو؟

اگه کمک مالی کنی بدون پس گرفتنش پر رو میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت هیچ کس خونواده طرفش عین خونواده خودش نمیخاد همش تعارف چ عروس برا خونواده شوهر چ دوماد برا خونواده زن

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️

خوبه خداروشکر

قطعا خانواده خودش با ما فرق دارن و عزیزترن براش ولی فرقی که بخواد باعث بی احترامی و دلخوری بشه نمیذاره

واقعا خوبه

بله اگه طرفت ذاتش درست باشه خوبی کنی خوبی میبینی

بنظرم زنداداش همون زنداداشه و نیازی نیست مثل خواهر بدونیش نظرم درمورد جاری و خواهرشوهر هم همینه و بنظرم حد و حدود و احترام حفظ بشه و زیادی خودمونی نشید

درمورد کمک مالی هم بستگی به ادمش داره

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

با اینکه همیشه باهاش مث خواهر خودمون بودیم ولی ی جبهه ی خاصی نسبت به ما داره و حتی تولد بچه شون هیچوقت ما رو دعوت نمیکنه فقط خانواده خودش ... در حالیکه ما هیچوقت بهش بی احترامی که نکردیم بماند همیشه هواشو داشتیم ولی خب ذات آدم ....

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    

چقد سواااااال.

من خودم خواهرشوهر ندارم،ولی خب صدرصد خانواده خودم برام خیلی خیلی ارزشمندن.ولی اونجوری نیس ک مثلا برای مادرم چیزی بخرم برای مادرشوهرم نخرم،حتی شده برای مادرشوهرم گرفتم ولی برای مادرم نخریدم‌😑

بودن یا نبودنش زیاد مهم نیس ، قدیما مثل خواهرم بود از طلا پول لباس هرچی ک فک کنی بهش میدادم ، چند با ...

چه فتنه ای بیشتر توضیح میدی یعنی قبلاً خودش رو خوب نشون میداد؟