2777
2789
عنوان

خواهرشوهرا شما عروستون خوبه؟لطفا همه تون بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 47 پست
چه حرکاتی

مثلا خواهرشوهرم خیلی تو زندگیم دخالت میکرد یا مادرشوهرم فقط بفکر خودشه به بچهاش فکر نمیکنه یا عزتش میذاشتم کادو میگرفتم دریغ از یه تشکر خشک و خالی منم دیگه نگرفتم 

خواهرشوهرمم خیلی از خود راضی بود با اینک سرکاره و متاهل توقع داره پول مش و ناخن و عملشو شوهرم بده

زنداداشم اولا هنوز که عقدنکرده بودن خیلی خوب بود همیشه احترام میذاشتیم اونم همینطور...ولی بعدعقدازاینرو به اون رو شد انگارماشدیم دشمن

ولی ماهمیشه بهش احترام میزاریم واونم خودش میدونه وخدای خودش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲تا زن داداش دارم خدا را شکر خوبن

بزرگه غریبه دومی فامیل

بزرگه یه کم دو رو   یه کم داداشم را پر میکنه البته خیلی کم

اگر کاری بکنیم قدر میدونه و جبران میکنه

کدبانو و تمیزه

فرقش در این حده که خانواده ی خودش را همیشه دعوت میکنه خانواده ی ما را نه شاید طبیعیه ماکه برامون مهم نیست

عروس دومی که فامیله باعث شد فامیلی بیشتر بشه

باهاش مشکلی نداریم

خدا را شکر  در کل دوتاشون خوبن 

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
چه فتنه ای بیشتر توضیح میدی یعنی قبلاً خودش رو خوب نشون میداد؟

مثلا من صبح زود ساعت ۷ ایناها  باید میرفتم سر کار اینم از کله صبح میومد خونمون تا نهار و شام با بچش خونه مامانم بود بعد من سریع صبحونه میخوردم خدافظی میکردم ، رفته بود داداشمو پر کرده بود ک اینا به من محل نمیدن یه دعوای اساسی راه انداخت ،طفلک مامانم هم خیلی زحمتشو میکشید ، خیلی چیزا هست بخوام بگم یه کتاب میشه ، درضمن دختر خالم بود برا همین عزیز بود ، ولی الان مثل غریبه ها من ۸ ساله خونش نرفتم  ولی ببینمش احترام همو داریم

۲تا زن داداش دارم خدا را شکر خوبن بزرگه غریبه دومی فامیل بزرگه یه کم دو رو   یه کم داداشم را ...

ولی امان از خواهر شوهر خودم خدا نصیب گرگ بیابون نکنه

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

رابطمون خوبه... ولی مثل خواهرم نمیشه

کمک مالی هم کردم انتظار پس گرفتن نداشتم اصلا فراموش کردم پول دستشون دارم ولی همین زن داداشم ب داداشم گف پولاشو پس بده تازه بیشترم داد

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

۲تا زن داداش دارم خدا را شکر خوبن بزرگه غریبه دومی فامیل بزرگه یه کم دو رو   یه کم داداشم را ...

بزرگه که داشت رو پر می‌کنه داداشت بر علیه شما میشه حرف شما رو گوش میده؟

چقدر از پیشرفت عروستون ناراحت شدی حتما اونم میدونسته ناراحت میشید که نگفته یجوری گفتی انگار خلاف ش ...

عزیزم ندیدی گفتم مثل خواهرم بود 

آرم باش و حمله نکن 

گفتم وقتی من اونو مثل خواهر میدونستم انتظار همچین رفتاری رو نداشتم 

و گرنه خودم بهش میگفتم کلاس کنکور برو و کتاب های کنکور ارشد رو بخر 

عادت کردید به گاز گرفتن دست خودتون هم نیست 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
یکی از عروسامون هر روز زنگ میزد به من که ما گشنه ایم ما هیچی نداریم من پول آرایشگاه ندارم من فلانم و ...

ولی منو خواهرشوهر باهم خوبیم وهمیشه باهم دردودل میکنیم...ولی زنداداشم اینطور نیست به چشم دشمن نگاه میکنه به ما درصورتی که تا دعوت نکنن نمیریم واصلا دخالتی نداریم

یه داداش بیشتر ندارم خانوم اولش ماه بود بااینکه خیلی ساده بود ازهمه لحاظ ولی مهربون بود ازسادگیش نتونست زندگیش رو جمع کنه داداشم طفلک رو ادم حساب نکرد رفت بایکی دیگه خانوم دومش که قبل طلاقش اومد توزندگیش وصیغش شد پراز سیاسته زبون داره حرفاشو باشوخی و جدی بهت میزنه زیرزیرکی یکارایی میکنه به ما یه چیز میگه واسه اینکه پیش داداشم بده نشه حرفش رو عوض میکنه مارو بده میکنه

واسه زایمانش بااینکه مامانم مریض بود مستقیم بهش گفت توانایی اومدن به بیمارستان رو ندارم دستام جون نداره بچتو نگهدارم بگو مامانت بیاد اخرسر کار خودشو کرد طفلی مامانم مجبور شد دوهفته ازش پرستاری کنه مامانش یبارم نیومد دیدنش میگه همونجور که شمامنو قبول نکردین هنوز مامانم ایناهم پسرتون رو قبول نکردن بگو احمق چجور قبولش نکردن که گذاشتن صیغش بشی جشن توخونشون بدون حضور ما بگیری حالا بحث بیمارستان و سیسمونی میرسه قبولش ندارن

خیلی پررو هستش مامانمو میدید جون نداره کار کنه هردفعه بعد زایمانش یه چیزی میخواست یبار میفرستادش دنبال خروس محلی یبار میگفت من این شامو نمیخورم اون ناهارو نمیخورم انگار نوکر گرفته بود

هرچی بگم کمه درمورد این زن کاش همون زنداداش اولم هنوز بودش

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔امروز تاریخ ١۴۰۴/۰۵/۰١ هستش که انتقال جنین انجام دادم وباتوکل برخدا وائمه بدون استرس این روزا رو سر میکنم🙏دوهفته گذشت از انتقالم امروز ١۴۰۴/۰۵/١۵ هستش ازمایش بتا دادم کلی چشم انتظاری کشیدم تاجوابش اومد ومن مثبت شدم خدایاااااا شکرت بالاخره منم مامان شدم😍😍😍١۴۰۴/۰۵/١٩ تواین تاریخ مجدد ازمایش بتا رو تکرار کردم والهی شکر تیتر بتام بالا رفته بود😍روزها گذشت درانتظار شنیدن صدای قلب کوچولوی توی شکمم بالاخره روز سونو فرا رسید امروز١۴۰۴/۰۶/۰۵ هستش وقتی سونو شدم یهو دکتر صدای قلبش رو برام پخش کرد ومن اون لحظه تو آسمونا بودم😢😢الان چهارماه از اون روزا میگذره و فهمیدم جنسیت نی نی تو دلیم گل دختره😍😍😍خدایا بابت تمام این مدتی که همراهم بودی و نذاشتی تو غربت وتهایی بهم سخت بگذره واین روزا رو به راحتی سپری کنم سپاسگزارم ازت😘😘😘

من خودم عروسم  ولی نه من خانواده شوهرمو عین خانواده خودم نمیدونم  از اونا هم توقع ندارم ...

احسنتم....

هزار بار همسرم باهام حرف زده گفته مامانم تو رو خیلی دوست داره گفتم اگ دوسم داره پس چرا ی زنگ بهم نمیزنه

عمل کردم ی سر بهم نزد

همسرم دوس داره بینمون همیشه خوب باشه..

کاری ب کار هم نداریم کلا 

و اینم میدونم اگ ی روز بچه دار شم بین نوه پسری و دختری نوه دختریشو بیشتر دوسداره