2777
2789
عنوان

خواهرشوهرا شما عروستون خوبه؟لطفا همه تون بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 47 پست

من خودم عروسم 

ولی نه من خانواده شوهرمو عین خانواده خودم نمیدونم 

از اونا هم توقع ندارم منو عین خودشون بدونن مگه من بچشون هستم ک منو بچشون بدونن

نه خواهرشوهر نباید پولی بده

درضمن شما اگه کمکی کنی ب برادرتون هست ن عروستون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر می کردم مثل خواهرمه

رفت فوق لیسانس خوند وقتی درسش تموم شد بمون گفت 

دیگه برام اهمیت خاصی نداره 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
من فکر می کردم مثل خواهرمه رفت فوق لیسانس خوند وقتی درسش تموم شد بمون گفت  دیگه برام اهمیت خا ...

چقدر از پیشرفت عروستون ناراحت شدی

حتما اونم میدونسته ناراحت میشید که نگفته

یجوری گفتی انگار خلاف شرع کرده بنده خدا

همچین عروسی که درس میخونه قابل احترامه 

قدرشو باید دونست 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

زن داداش بزرگم که دیوونه است. ۲۰ سال از ما دور بودن. و ما خواهرشوهرا هیچ دخالتی تو زندگیشون نداشتیم. 

بازم نمیدونم عقده چی رو داره.‌پدرش فوت کرد سهم ارث خودشو نگرفت. پدر منکه فوت‌کرد سهم ارث برادرم که بخشیده بود رو میخواست

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

تا چند سال کج دار مریض باهاشون رفتار کردیم ولی هر چی بشه کاسه کوزه ها سر ما می‌شکنه 

ماهی یک بار با ماشین داداشم میریم خرید بعد زنش گفته بود همه رو جا به جا می‌کنه بعد به من میرسه وقت ندارم در صورتی که راننده شخصی خانواده زنشه🥴

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

یکی از عروسامون هر روز زنگ میزد به من که ما گشنه ایم ما هیچی نداریم من پول آرایشگاه ندارم من فلانم و...منم اعصابم داغووون میشد می‌نشستم غصه می‌خوردم .یه روز یه جشن دعوت بودیم این زن داداشم زنگ زد به من دو ساعت که من هیچی ندارم بیام تولد حتی پول آرایش ندارم منم کلی دلداری .همون روز یه اتفاقی افتاد که منو اون یهویی همو دیدیم ...دیدم بله خانم ناخن کاشته مو رنگ کرده صورتشو وکس کرده .منو که دید رنگش پرید لباس خریدنشم لو داد .نتیجه میگیریم عروس و خواهر شوهر با هم دوست واقعی نمیشن