2777
2789
عنوان

هیچ ذوقی ندارم 🙂

123 بازدید | 13 پست

دانشگاه پیام نور شهر خودم قبول شدم رشته

ادبیات زبان عربی با اینکه شب قبلش در خواست دادم حذف کنن ولی خب صبحش نتایج اومد دیدم همونی ک نمیخواستمه 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عربی خوبه لیسانست بگیر بعد برو ازمون استخدامی بده راحت استخدام میشی الان دنبال معلمن

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
درساش دیدم آسون نیست احساس میکنم نمیتونم توش موفق شم میترسم حالم ازش بهم میخوره هیچ حسی ندارم 

خب برو آزاد رشته ای که دوست داری

آزاد بر اساس سوابق تحصیلی

کاش بودم گیاه سرسبزی لا به لای سنگ فرش شما