2777
2789

واااای اصن نمیتونم 

فردا امتحان زبان دارم و قراره زیستم بپرسه و همچنین ریاضی

حالم خوب نیس 

اگه بخواین بگین ک بجای اینکه تو سایت ول بچرخی برو درس بخون 

میخوام بگم ک اصلا نمیشه بخونم 

نمیتونم 

انگیزه ندارم 

حالم بده 

انگار یکی جلومو گرفته 

سردرد گرفتم دیگ 

هردرسیم بخوام بخونم خیلییییی طول میکشه تا بخونمش 

🥲🥲خیلی حس بدیه واقعا 

اینکه تو کلاس بقیه از تو بهتر باشن با اینکه تا دوسال پیش نمره اول کلاسمون بودم....

مطمئنم ک بهش میرسم...🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باید پاشم پایان نامه ام و انجام بدم ولی انگار یه سنگ 10000کیلویی رومه

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه!

الاهی بمیرم برات منم الان نشستم پای کتابا ولی کو انگیزه،حالا تو خیلییی درسات سنگینه اینجور ک گفتی من ی تمرین ریاضی دارم و ی پرسش زبان ولی واقعا این حسو که نه میتونی از نمره بگذری ن حااال درس خوندن داری از شکنجههه بدتره

بچه ها بنظرتون چرا هممون اینجوری شدیم؟

نمی‌دونم...من اول میگفتم به خاطر اینکه مادرم مریضه اینطوری شدم،ولی میبینم افرادی که مادرشون سالمه و بازم درس و انگیزه و اینا تعطیل 😁😅 فکر کنم به خاطر فضای مجازی تنبل شدیم 

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه!

الاهی بمیرم برات منم الان نشستم پای کتابا ولی کو انگیزه،حالا تو خیلییی درسات سنگینه اینجور ک گفتی من ...

خدانکنه قشنگم

وای دقیقا

اینکه دوستاتم ازت بهتر باشن دیگ خیلی بدهههه

تحملشو ندارم واقعا

مطمئنم ک بهش میرسم...🤍