2777
2789
عنوان

شیرینی خوردن من

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 33 پست
امضات😑😂

کارما😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
من در حد مرگ می‌خوردم و سیر نمیشدم و الان رژیمم یک عذابی میکشم که نگووووو 

اخییی داداش منم شیرینی خامه ای خ دوس دازه ی جعبه ام باشه میخوره مامانمم رولت

اما من کلا اگه بخوام زیادم بخورم سه تا برمیداریم منو مامانم نفری یک و نصف ک ایده المه😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخییی داداش منم شیرینی خامه ای خ دوس دازه ی جعبه ام باشه میخوره مامانمم رولت اما من کلا اگه بخوام ز ...

خیلی خوب کلا سم برای بدن گذاشت ۳۵ کیلو اضافه وزن بگیرم

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

وای منم عاشق شیرینی ام 

یه وقتایی دقیقا با ولع میخورم .اون وقتایی که رژیم میگیرم بعد یهو دیونه  میشم چندتا میخورم😂😂

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

شیرینی زیاد دلتونو نمیزنه

یه چای تلخ علاجشه☺

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
من اصن نمیتونم فوقش دوتا

پس خیلی علاقه ندارین...من عاشق شیرینی ام

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
من در حد مرگ می‌خوردم و سیر نمیشدم و الان رژیمم یک عذابی میکشم که نگووووو 

رژیم خیلی سخته ادم ببینه و نتونه بخوره😥

امضات هر چه کنی به خود کنی

اره عزبزم 🥲🥲😔