2777
2789

آیوار مگه بچه داشت ؟ اون بچه داداشش نبود؟

تعریف کنیم که فایده نداره فصل آخرش ببین قشنگه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیوار مگه بچه داشت ؟ اون بچه داداشش نبود؟ تعریف کنیم که فایده نداره فصل آخرش ببین قشنگه

حوصله ندارم بقیشو ببینم دسگه بزام حذابیت نداره فقط میخوام بدونم اخرش چی میشه

همون که زنش میگفت بچه ی ما بچه ی خداست چون بدون رابطه باردار شدیم و...🤔 البته زنش با یکی انگار رابطه داشت بعد اونو کشت که کسی نفهمه بچه ی آیوار نیست🤔

بچه خودش نبود ک خیانت کرد زنش ولی بچه رو میبره تو جنگل ولش میکنه.تهش با یکی از داداشاش با ی پادشاه دست ب یکی میکنه بیور رو شکست بده بیور میمیره اما ایوار هم شکست میخوره همه دنبالشن میره جهان گرد میشه ب اسم یکی از خدایان خودشو خدا میدونه.

من تا ۶ دیدم ۲فصل دیگم هس میگن ادامه اینه اما من دیدم هیچکدوم از شخصیتارو توش ندیدم ب درد نخورد تا ۶ قشنگه تا جایی ک بیور هس جالبه

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
میدونم بچه ی خودش نبود میگم فصل ۵و ۶ چی میشه؟ آخرش اون بچه ناقص بدنیا میاد اون پادشاه میشه؟ 

زیاد یادم نیست اخه ولی اصلا یادم نمیاد بچه ای از آیوار دیده باشم 

نه پادشاه نمیشه خود آیوارم میمیره تو جنگ 

مطلب خاصی به ذهنم نیومد بنویسم ! 
میدونم بچه ی خودش نبود میگم فصل ۵و ۶ چی میشه؟ آخرش اون بچه ناقص بدنیا میاد اون پادشاه میشه؟ 

من تا فصلی ک خود رگنار و فلوکی هست دوسدارم باقیش زیاد خوشم نمیاد

بچه خودش نبود ک خیانت کرد زنش ولی بچه رو میبره تو جنگل ولش میکنه.تهش با یکی از داداشاش با ی پادشاه د ...

من از اونجا که راگنار مرد بدم اومد از فیلمش😐 عه من فکر کردم ایوار با اون حیله هایی که پیاده میکنه تمام کشورای اطراف رو میتونه شکست بده که

من تا فصلی ک خود رگنار و فلوکی هست دوسدارم باقیش زیاد خوشم نمیاد

بیورم ادامشو خوب میره خدایی جذابه ب اندازه رگنار باحاله

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
زیاد یادم نیست اخه ولی اصلا یادم نمیاد بچه ای از آیوار دیده باشم  نه پادشاه نمیشه خود آیوارم م ...

همون بهتر بدم اومد ازش دیگه خودشو خیلی دست بالا میگرفت و جدی جدی فکر میکرد خداست🙄

دقیقا تا اخر فصل ۳ قشنگ بود همون ۴ رو هم به زور دیدم

من از اونجا که راگنار مرد بدم اومد از فیلمش😐 عه من فکر کردم ایوار با اون حیله هایی که پیاده میکنه ت ...

اره غم انگیز بود اما حرفاش تو کل فیلم بود جایی ک گفت توله گرازهای وحشی میان و انتقام میگیرن ک بچه هاشم اومدن و انتقام گرفتن.ن بابا تهش جهانگرد شد و خودشو خدا میدونس داداشش دنبالش بود 

بیورم ادامشو خوب میره خدایی جذابه ب اندازه رگنار باحاله

رگنار و لاگرتا شخصیتهای اصلیش بودن دیگه وقتی ینیان خانوادشون از هم پاشید و اون زنه رو گرفت با اون بچه هایی که دنیا اورد دیگه گند زد به مملکت داری

همون بهتر بدم اومد ازش دیگه خودشو خیلی دست بالا میگرفت و جدی جدی فکر میکرد خداست🙄 دقیقا تا اخر فصل ...

اهوم قشنگی فیلم همون رگنار بود خیلی چرته از فیلمایی ک نقش اصلی رو حذف میکنن بدم میاد ادامشو دوسندارم 

مردگان متحرکم همینکارو کردن بقیشو ندیدم