2777
2789

سلام ، بعد از یکسال استرس به خاطر مشکل بچم تورم غدد لنفاوی پیدا کردم عد از کلی آزمایش و ... گفتن کیکوچی هست که میتونه علامت اولیه لوپوس باشه،  ۶ ماه گذشته و من کم کم علائم لوپوس رو دارم تجربه می کنم،  خارش و کهیر پوست ، ریزش شدید مو، درد مفاصل ، درد عضله، آزمایش کم خونی و کمبود گلبول سفید نشون داد اما آزمایش های روماتیسم منفی بود و بعصی هم رو مرز ،واسه همین دکتر ا گفتن ۳ ماه بعد از مایش بده اگر مثلت شد دارو میدن، 

دو تا بچه کوچک دارم ، چیزهای خیلییبیی بدی در مورد لوپوس خوندم ،   نگران بچه هام هستم، چطور میشه؟؟ اینجا گفتم بگم شاید کسی بدونه بتونه راهنمایی کنه

انرژی منفی به خودت نده إن شاء الله که زود خوب میشی 

یکی از نزدیکان من این بیماری داشت البته مشکلات دیگه ای هم داشت بنده خدا  

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از دلداریتون،  خوب شدنی نیست که،   اون بنده خدا چی شد؟

قطعا راه حل داره 

ولی فکرش نکن و استرس نده به خودت 

اون بنده خدا هم گفتم مشکلات دیگه هم داشت و بچه دار نمیشد برا همین خیلی دنبال دوا درمان نازایی بود و دارو مصرف میکرد. 

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
بهش گفته بودن از دلایل اصلیش استرس هست ؤ اینکه غمات بریزی تو خودت  اینم دقیقا همین جوری بود هم ...

چند ماه پارسال سر مشکل بچم همینطور بودم،  هر لحظه حس میکردم دارم میمیرم ،    خداروشکر نذر کردم بچم خوب شد خودم گرفتار شدم

یکی از علامتاش التهاب پروانه ای روی صورته

چند ماه پارسال سر مشکل بچم همینطور بودم،  هر لحظه حس میکردم دارم میمیرم ،     ...

منم مشکلم مشابهته عزیزم فهمیدم رماتیسم مفصلی دارم این لعنتیا همه از یه خونواده مرضن کاملا میدونم چی میگم 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بیماری سرسختیه ولی قابل کنترله چیزی که مهمه اینه که خودتم سرسخت باشی و باهاش بجنگی، استرس ایمنیت رو ...

نمیتونم باورش کنم،   اصلا آدم سرسختی هم نیستم،    نمیدونم  چیکار کنم،    مثل یه آدمی که وسط دریا گم شده گیجم،   فقط منتظر معجزه خدام 

فقط میتونم بگم انشا الله که برای شما نیست،  خودم به لحاظ روحی داغونم و هر روز یه علامت جدید ظا ...

عزیزم من باردارم خیلی نگرانم ، شما چه ازمایشی دادین که گفتن مشکوکه ؟ من ana مثبت دارم ، مایع دور جنینم زیاده درد مفاصل دارم

عزیزم من باردارم خیلی نگرانم ، شما چه ازمایشی دادین که گفتن مشکوکه ؟ من ana مثبت دارم ، مایع دور جنی ...

من یکسال بعد از زایمان به خاطر استرس های شدید که واسه بچه داشتم کم کم علائم دار شدم، خارش پوس، تورم غدد لنفاوی، سرماخوردگی مکرر تبخال تازگی هم درد مفاصل و عضله و ریزش موی شدید و کم خونی خستگی

آزمایش هام لب مرز مثبت بودن قراره یه ماه دیگه دوباره تکرار کنم 

اگه خودم تنها بودم اینقدر نگران نبودم اما یه مادر باید بالا سر بچش باشه سالم و شاد ، الان نمیدونم تا کی بچم مادر داره؟!!!😔😔

من یکسال بعد از زایمان به خاطر استرس های شدید که واسه بچه داشتم کم کم علائم دار شدم، خارش پوس، تورم ...

من توی پیام های شخصی بهتون پیام دادم اگه میشه بیایین اونجا الان گفتین تبخال منم دقیق برای اولین بار تبخال زدم و این اتفاق افتاد