2777
2789

یه دختر دوساله دارم خوره ی گوشی شده خودمم اصلا گوشی دست نمیگیرم که بگم عادت کرده اصلا جرات ندارم در حد یه میام جواب بدم سریع گوشیو ازم میقاپه یا کسی زنگ بزنه میچسبه بهم و مبگه بغلم کن تا حرفم تموم شه گوشیو ازم بگیره انقدرررر اسباب بازی داره اصلا بازی نمیکنه خودمم میگن بیا بازی در حد یکی دو دقه میاد بعد دوباره میگه گوشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا گوشی برا این سن مضره،اشعه اش ،تاثیرش رو مغز ،من که جوونم گاهی از اینکه گوشی زیاد تو دستمه اذیت میشم باز ،بچه که جای خود داره  ...یواش یواش تایمی که گوشی تو دستشه رو کم کن ،بچه رو عادت نده به گوشی تو این سن 

نه از اول زیاد گوشی دستشون نمیدادم فقط گاهی خودم میدم یکم سرگرم بشن

منم زیاد نمیدادم فقط چون تنها بودم در حدی که برم فوری یه دوش بگیرم کوچیک که بود زورم میرسید ازش میگرفتگ الان میگیرم انقدر گریه میکنه دیوونه میشم از صداش

آبجیم 24 ساعته تو گوشیه 12 سالشه

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

کلا گوشی برا این سن مضره،اشعه اش ،تاثیرش رو مغز ،من که جوونم گاهی از اینکه گوشی زیاد تو دستمه اذیت م ...

بخدا متنفررررم از گوشی دست گرفتنش گوشیم و همش قایم میکنم ولی یکی بهم زنگ میزنه یا سوالی دارم میخوام از نت دربیارم هی دیگه آویزونمه خسته شدم واقعا هی میگم بیا خودمون بازی کنیم ولی بی فایده اس

دختر من 3سالشه تا حدودی هست ولی تا جایی که بتونم کنترل میکنم

بخدا دیگه امروز تصمیم گرفتم به همه اعلام کنم توروحدا دیگه به گوشی من زنگ نزنید جون یکی زنگ میزنه مثل بچه کانگورو میچسبه بهم تا حرفم تموم شه هی میگه بده بده اصلا نمیفهمم دارم چه غلطی میکنم

بخدا دیگه امروز تصمیم گرفتم به همه اعلام کنم توروحدا دیگه به گوشی من زنگ نزنید جون یکی زنگ میزنه مثل ...

دقیقا دختر منه، یعنی قشنگ کفریم میکنه

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
دخترم ۴سالشه..روزی در حد ۲۰دیقه میدم دستش بعضی روزها هم اصلا نمیدم..تی وی هم روزی زیاد بشه دوساعت

چقدر خوب منم باید یه فکری کنم وگرنه روز به روز وابسته تر میشه الهی بمیرم امروز سر گوشی باهاش دعوا کردم شما با بچتون دعوا میکنین؟😔

دقیقا دختر منه، یعنی قشنگ کفریم میکنه

فکر کن تا آخر مکالمه میگه باید منم بغلت باشم و راه بریم تا رضایت بده من حرف بزنم امروز دیگه باهاش دعوام شد سر گوشی سرش داد زدم حالا عذاب وجدان دارم