2777
2789
 عزیزم مامانت وقتی تو سن کم عروست کرد باید فکر اینجاش رو‌هم میکرده که ممکنه هر تایمی چ زود چ دی ...

نه بابا من خودم خواستم اون نمی خواست بده

مگه چی شده تا حالا

من از دیروز یکم علایم دارم البته امروز بیشتر شده اینطور پیش برم  از فردا عق زدنام شروع میشه و تابلو میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا من خودم خواستم اون نمی خواست بده مگه چی شده تا حالا من از دیروز یکم علایم دارم البته امروز ...

عه پس دیگه حرفی نمیمونه😁😁 خود کرده را تدبیر نیس انشالله قدمش خیر باشه 

من تهوع زیاد دارم البته از ۶ هفته شروع شد انشالله ک تو نداشته باشی 

اسید فولیک تو از همین امشب حتمااا شروع کن 

عه پس دیگه حرفی نمیمونه😁😁 خود کرده را تدبیر نیس انشالله قدمش خیر باشه  من تهوع زیاد دارم الب ...

برم دکتر امشب چشم

من از چاقی بارداری بدم میاد مامانم و خاله ام چاق شدن خواهرم هم پنج شنبه زایمانشه 25 تا بالا رفته دراز کش تو خونمونه نای تکون خوردن نداره

من چون تجربه داشتم تا تست زدم سر دومی و مثبت شد شروع کردم فولیک اسید خوردن شماهم بخور فقط  دمیترون میده واسه حالت تهوع و اینا سعی کن یا نخورس یا مایعات بخوری چون اگ یبوست بگیزی بیچاره ای 

خدایا شکرت🙏🏽

برم دکتر امشب چشم من از چاقی بارداری بدم میاد مامانم و خاله ام چاق شدن خواهرم هم پنج شنبه زایمانشه ...

چون ما ایرانیا رو ب خوردن و خوابیدن تو بارداری عادت دادن پیاده روی داشته باش و غذا هم به اندازه بخور که ۱۲ کیلو اینا بیشتر چاق نشی

بعدم نی نی دنیا میاد ورزشتو شروع کن 

خب حرفشو تو کرسی نشوند  از امشب تعطیل کنیم ؟

با دکترت حرف بزن ولی خیلی خیلی رعایت کنید کمتر بشه مثلا هفته ای یک مرتبه یا دومرتبه ی وقت جفت پایینه و خونریزی میکنه یا لک میبینی سعی کن احتیاط کنی سه ماه اول تا جفت بره بالا بعد توهر سونوگرافی دکتر بهت میگ 

خدایا شکرت🙏🏽

با دکترت حرف بزن ولی خیلی خیلی رعایت کنید کمتر بشه مثلا هفته ای یک مرتبه یا دومرتبه ی وقت جفت پایینه ...

وای ما هر روز داریم شوشوم از من هات تره باید امشب بهش بگم

روم نمیشه از دکترم بپرسم 

اهوم من کلاس میرم اگه تهوع بگیرم چیکار کنم خدا

مداوم مغزیجات شکلات داخل کیفت باشه یکم بخوری بیسکوییت اینا حالت تهوع کمتر میکنه مطمناا نینی پسر هم قراره بشه ک تا الان خودشو نشون نداده 😂😂😂

خدایا شکرت🙏🏽

وای ما هر روز داریم شوشوم از من هات تره باید امشب بهش بگم روم نمیشه از دکترم بپرسم 

چرا روت نشه خب دیگ دکتره باید بدونه نه هات بازی دیگ بزازید کنار کمتر کنین 

خدایا شکرت🙏🏽

مداوم مغزیجات شکلات داخل کیفت باشه یکم بخوری بیسکوییت اینا حالت تهوع کمتر میکنه مطمناا نینی پسر هم ق ...

حتما ممنون

پسر دیر نشون میده؟

من زایمانم کی میشه؟

ترم بعدو مرخصی بگیرم یعنی یا این ترمو؟