2777
2789
اخه می فهمه مال عقده ناراحت میشه شوهورم به مامانش گفته اونم به خواهر شوهرم گفته زنگ زده بهم می گه آ ...

شوهرت چه سریع رفته گذاشته کف دست اونا... خودت به مادرت بگو زودتر از کس دیگه بشنوه ناراحت میشه ازت.

نمیگفتی تا یکی دو ماه دیگه بعدم نهایت میگفتین هفت ماهه دنیا اومد. نه الان استرس مادرتو داشتی نه تیکه خانواده شوهر میشنیدی

اخه می فهمه مال عقده ناراحت میشه شوهورم به مامانش گفته اونم به خواهر شوهرم گفته زنگ زده بهم می گه آ ...

اشکالی نداره

هنوز جا نیفته توی مملکتمون

باید حرفای مردمو نادیده بگیری چون قطعا بازم خواهند گفت

تو اگه خودتو خوشحال نشون بدی کسی جرات نمیکنه چیزی بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سونو تشکیل قلب رفته بود یه خانوم نزدیک پنجاه ساله اومده بودن اونجا تازه فهمید ۲۳ هفته بارداره، چق ...

۲۳ هفته دیگه بزرگه که، نمیشه انداخت باید سقطش کرد که اونم فکر نکنم دلش اومده باشه🥺همون میشه چراغ خونش😁

یه دفعه ام پسرم بردم بیمارستان تو اورژانس بستری بود، یه خانمه بود هی میگفت چند مدته دلم درد میکنه و فلان، بردنش سونو وقتی که اوردنش تو شوک بود گفت حامله ام🤐😂۸ هفته حامله بود 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
دقیقا منم الان ک تازه افتادم تو پنج ماه ینی 17هفته و سه روز رفتم بهداشت ب من میگ خانوم موقع قبل بارد ...

به حرف دکترت گوش بده فقط 

واکسن کزاز هم هر ده سال یباره اگه ده سال ازش گذشته باید بزنی اگه نه نمیخواد 

بهش نکفتی هنوز... منمم سر پسر اولیم دقیقا هفت هفته و سه روز بودم رفتم اولین سونو قلبشم تشکیل شده بود ...

گفتم بعد از این که با شما تو تاپیک بودم یکم حالم یه جوری شد بهش گفتم فورا بی بی چک بگیر بیا خونه آورد زدم فورا نشون داد گفتم حالا بریم آز بدیم همسر دوستش تو آزمایشگاه کار می کنه بهش گفت رفتیم پیش اون ازم آز گرفت نتیجه را که رفتیم بگیریم گفت بتات بالاست یا دوقلو هست یا هفته هات خیلی بالاست طبقه بلاش سونوگرافی بود منو برد پیش دکتر سونوگرافی اونم سونوگرافی کرد گفت  بارداری 7 هفته2 روز و قلبش می زنه برام از دکتر ساعت 18 وقت گرفته

گفتم بعد از این که با شما تو تاپیک بودم یکم حالم یه جوری شد بهش گفتم فورا بی بی چک بگیر بیا خونه آور ...

عزیزم دیدی گفتم بیبی بزن مشخص میشه😂😂😍😍😍انشالله  ب سلامتی طی کنی گلم

خدایا شکرت🙏🏽

عزیزم دیدی گفتم بیبی بزن مشخص میشه😂😂😍😍😍انشالله  ب سلامتی طی کنی گلم

قربونت برم ولی غافلگیر شدم 

این مدت کلی ورجه ورجه کردم پیاده روی کردم کوه رفتم استامینوفن خوردم و کی کار دیگه برام ضرری نداره؟

عزیزم مامانت وقتی تو سن کم عروست کرد باید فکر اینجاش رو‌هم میکرده که ممکنه هر تایمی چ زود چ دیر باردار بشی پس اصلا ناراحت نباش و خبر شو بده 

در ضمن خوشبحالت ک تا الان نفهمیدی منم با شماهستم دهنم سرویس شده تا الان😂

قربونت برم ولی غافلگیر شدم  این مدت کلی ورجه ورجه کردم پیاده روی کردم کوه رفتم استامینوفن خورد ...

نه اتفاقا منم بچه اولم نمیدونستم خونه تکونی میکردم 😂وسیله جابه جا کن اینکارو کن اونکارو کن فقط  از الان ک متوجه شدی مراقبتتو زیاد کن دیدی شانس نیاوردی تو عقد باردار شدی😂😂😂😍عکس العمل شوهرت چی بود وقتی فهمید؟! 

خدایا شکرت🙏🏽