2777
2789
عنوان

حقوق ۷ تومن کمه بنظرتون؟

2453 بازدید | 153 پست

شنبه تا پنجشنبه  ۹صبح تا ۳ بعدازظهر

کار تو کلینیک زیبایی

ارزششو داره بچه هامو بذارم مهد؟

یکیش پیش دبستانیه ۸تا ۱۲ میره مدرسه

یکیشم پنج سالشه 

میخام اون یکی رو بذارم مهد

اونم ک پیش دبستانیه سرویس بگیریم ۱۲تموم شد ببرش مهد تا خودم ۳ برم دنبالشون

خواهش میکنم راهنمایی کنید

به نظر من ک خوبه 

مخصوصا اینکه پاره وقته

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینه رفت و آمدتم در نظر بگیر 

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

ساعت کاری اش خوبه کمه

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

حقوق وزارت کاره ولی آیا پولی میمونه از حقوقت؟؟!

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
ماشین دارم

خب پس خوبه

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔