2777
2789
عنوان

پوشیدن نیم بوت

290 بازدید | 18 پست

اخرای ابان یه مهمونی دعوتیم تو فضای باز 

اوموقع هوامون خنکه شباش

بنظرتون ضایعس پوشیدن نیم بوت؟

نیم بوتم کوتاهه زیاد بلند نیست

یه استایلی مد نظرمه میخوام با نیم بوتم ستش کنم

خیلی فوق العاده میشه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیراز ک دیگه نیم بوت پوشیدن تو ابان تو خیابونم معموله شهر شما رو نمیدونم ولی نباید ضایع باشه

الانم شیراز لباس گرم میپوشن؟ هواش چطوره شاید چندروزدیگه بیایم شیراز لازمه لباس گرم برداریم

الانم شیراز لباس گرم میپوشن؟ هواش چطوره شاید چندروزدیگه بیایم شیراز لازمه لباس گرم برداریم

ن خنکه معتدل شبا یکم بیرون سرده ک البته بازم استین کوتاهن همه دیگه از ابان تغییر لباس میدیم

سلام یه سوال داشتم سرچ کردم تایپیک شما بود فقط. دستگاه لیزر دوئتو رفتید راضی بودید 

من ۳ سال با تیتانیوم پلاس رفتم الان اون مرکز دوئتو اورده با ۲ برابر قیمت و شاتی هست گفتم می ارزه برم اللته شارژ میکنم ۳ ماه یه بار ماهانه نمیرم 

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.