2777
2789
عنوان

کنکور تروخدا بیاین

355 بازدید | 34 پست

من میترسم خیلی میترسم   س سال دبیرستان افسردگی نذاشت لای کتابو باز کنم  رتبم شدخ 130 هزاد دارم میمیرم

خانواده  میگن برو ازاد ولی  من نمیتونم از دامپزشکی بگذرم ب غلط کردن افتادم همش فشارم  میفته انقد عصبی ام بدنم میلرزه میخوام پشت بمونم ولی هیچ امیدی نیست من عاشق دامپزشکی ام ولی  با این نقلبا باید برم بمیرم حالم خرابه  خداااا گو.. ه خوردم  نخوندم 😔💔😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشین بخون خب دیگ ناراحتی نداره

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
از من می‌شنوی ی مدت برو دانشگاه ، از کنکور دور شو اروم شی

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

عزیزم هیچوقت دیر نیست بشین یه سال بخون هرچی که دوس داری بیار.منم امسال پسرم نزاشت بخونم و رتبم ۵۰هزار شد ولی امسال میخوام به لطف خدا بخونم و چیزی که دوس دارم بیارم توهم تلاش کن و مطمعن باش تلاش هات بی نتیجه نمیمونه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
عزیزم هیچوقت دیر نیست بشین یه سال بخون هرچی که دوس داری بیار.منم امسال پسرم نزاشت بخونم و رتبم ۵۰هزا ...

میترسم 

خیلی  دارم دیوونه میشم خیلی سخته برام حس پوچی میکنم  بابام میگه  حق نداری بمونی و عمرت تلف میشه راستم میگ ولی هرچی میخوام منطقی باشم نمیتونم

از طرفی نمدونم بابامو چطوری راضی کنم چون  مخالفتش حد نداره میگه با این تقلبای علنی کی قبول میشه:((

عزیزم بشین دقیق فکر کن و با ی مشاور حتما مشورت کن.باید ببینی توان اینکه یک سال کامل و پیوسته درس بخونی رو‌ داری یا نه.خیلی مهمه.خدایی نکرده پشت نمونی و ب بطالت بگذرونی.اما اگر از خودت مطمینی که می‌خونی با خانوادت صحبت کن و بمون.الان نتایج تازه اومده ناراحت هستن .یخورده که بگذره آروم تر میشن و میتونی باهاشون راحت صحبت کنی و قانعشون کنی.موفق باشی