2777
2789
عنوان

کنکور تروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منطقی فکرکن 

تو الان با این حالت بمونی پشت ک بدتر میشی

تازه سال دیگه حالتم بدتره چون حس میکنی یکسال از زندگیتو ب پوچی گذروندی

همه چی درس نیس

پشت موندن روحیه ی قوی  و انگیزه میخواد 

برو دانشگاه ازاد

یکم از محیط خونه و کنکور دور شی

حالت ک اوک شد راحت مبتونی باز کنکور بدی

میترسم  خیلی  دارم دیوونه میشم خیلی سخته برام حس پوچی میکنم  بابام میگه  حق ندا ...

تقلب؟؟؟🙄🙄🙄مگه چند صد نفر میتونن تقلب کنن؟ فوق فوقش ۲۰۰ نفر تقلب کنن.شما فک کن ۲۰۰تا صندلی از قبل پر شده.واسه بقیه اس تلاش کن 

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

اگه واقعا میخونی و واقعا عمرتو تلف نمیکنی برو پیش یه مشاور که اونا باباتو راضی کنن

اما اگه فقط این انگیزت واسه دوروزه بعد قراره بی انگیزه بشی نمی ارزه بخوای اینقدر تلاش کنی بابات راضی بشه

توکلت الی لله🌿💚
میترسم  خیلی  دارم دیوونه میشم خیلی سخته برام حس پوچی میکنم  بابام میگه  حق ندا ...

خب بهش بگو که این رشته رو دوس داری و میخوای یه سال واسش زحمت بکشی اگه سال دیگه نیاوردی به حرف بابات گوش بده ولی تو این یه سال واسش زحمت بکش.منم عاشق پزشکی بودم ولی خب نشد و حسرتش تودلم مونده ولی الان دارم واسه معلمی تلاش میکنم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
اگه واقعا میخونی و واقعا عمرتو تلف نمیکنی برو پیش یه مشاور که اونا باباتو راضی کنن اما اگه فقط این ...

اخه درد قبول نشدنو کشیدم دیگه نباید سست شم ولی باز از ارادم میترسم 🥺

عزیزم بشین دقیق فکر کن و با ی مشاور حتما مشورت کن.باید ببینی توان اینکه یک سال کامل و پیوسته درس بخو ...

ممنون گل

ولی اخه بنظرت  شدنیه؟  رتبه زیر ۵٠٠٠ میخواد اخه

اخه درد قبول نشدنو کشیدم دیگه نباید سست شم ولی باز از ارادم میترسم 🥺

درکت میکنم منم یبار نخوندم نرسیدم خب حقم بود یبارم خوندم نرسیدم کاملا میفهمم حرفتو ولی اگه راه درستو بری میرسی من اشتباهات زیادی داشتم

توکلت الی لله🌿💚
تقلب؟؟؟🙄🙄🙄مگه چند صد نفر میتونن تقلب کنن؟ فوق فوقش ۲۰۰ نفر تقلب کنن.شما فک کن ۲۰۰تا صندلی از قبل ...

اخه سهمیه هاام هس بعدشم پارسال 1000 نفر گند تقلبشون دراومده بود

من پارسال رشته خوبی نیاوردم و بهش علاقه نداشتم

مجدد موندم و خوندم و امسال حقوق اوردم

اگه میتونی و علاقه داری بخون وگرنه برو آزاد

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

اخه سهمیه هاام هس بعدشم پارسال 1000 نفر گند تقلبشون دراومده بود

پارسال پسر عموم بدون هیچ سهمیه‌ای پزشکی اورد،امسالم دختر خالم حقوق...

ب نظرم این تقلب ها و سهمیه ای ها خیلی جای زیادی اشغال نمیکنن.بستگی ب تلاش خودمون داره

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
پارسال پسر عموم بدون هیچ سهمیه‌ای پزشکی اورد،امسالم دختر خالم حقوق... ب نظرم این تقلب ها و سهمیه ای ...

شاید از دهم خوندن:)  نمد شایدم بشه

بنطرت امکان داره  روزی 9ساعت بخونم و نشه؟  بابام میگ نمیشه هرچیم بخونی😪