2777
2789
عنوان

توصیه های کنکوری (به فکر هم باشیم:)

6174 بازدید | 74 پست

دوستان عزیزم لطفا اگر آینده و موفقیت یه جوون براتون مهمه این تاپیک و پربازدید کنین(ببخشید اینو میگم اما همیشه چندتا تاپیک بی محتوا و مسخره پربازدید میشه من خودم واقعا به این تاپیک نیاز دارم پس لطفاً شرکت کنین)

توصیه درسی ، نحوه درس خوندن،تجربه هاتون،باید و نباید ها و ..... مخصوصا امتحانات نهایی 

اگه کسیو میشناسین که نیاز به این تاپیک داره تگ کنید

چه پشت کنکوری هستین چه محصل چه شاغل لطفاً دریغ نکنین تا از راهنمایی هم استفاده کنیم امیدوارم همه شرکت کنن🥲🌱

دوستان عزیز لطفا منو داخل تاپیکای درسی(کنکوری) تگ کنید و اگه امضامو میخونین برام یه صلوات بفرستین منم براتون صلوات می‌فرستم 🌱🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امتحانات نهایی رو خیلی جدی بگیرید نزاریدش واسه دوسه ماه اخر فقط واسه ۲۰ بخونید ازش غافل نشید به هیچعنوان

مورد دیگ که خیلی مهمه دوستان شمان کسایی که درس نمیخونن یا هدفشون کنکور نیست توی این یه سال ارتباطتونو کم کنین باهاش چون روی شما خیلی تاثیر داره خیلی 

اونایی که میدونید اثر منفی میزارن حذف کنید حتما

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂
درگیر روابط عاطفی نشید خواهشا اگ تا الان رل نزدید این یه سالم صبر کنین بگذره 

ممنونم ازتون

دوستان عزیز لطفا منو داخل تاپیکای درسی(کنکوری) تگ کنید و اگه امضامو میخونین برام یه صلوات بفرستین منم براتون صلوات می‌فرستم 🌱🤍

برای امتحان نهایی باید کل کتابو (تاکید می‌کنم کل کتاب به صورت کلمه به کلمه ) باید بخونید در درسی مثل هندسه باید تمامی تمارین کتاب رو حل کرده باشید و بلد باشیدسوالات نهایی سال های پیش رو بخونید و تمامی فرمول های به کار رفته تو اون ها رو بلد باشید 

برای رسیدن به کبریا باید نه کبر داشت نه ریا
خبب

خیلیا فقط تو تاپیک بی محتوا شرکت میکنن و اینجور تاپیکا براشون مهم نیست 😕

خیلیا فقط تو تاپیک بی محتوا شرکت میکنن و اینجور تاپیکا براشون مهم نیست 😕

واقعنمم میبینی یک تاپیک الکیی زرتی پزبازدید میشه بعد طرف کمک میخاد زندگیش درحد مرگه یکی نمیاد نظربده

برای امتحان نهایی باید کل کتابو (تاکید می‌کنم کل کتاب به صورت کلمه به کلمه ) باید بخونید در درسی مثل ...

ممنون از نظرتون 

واقعنمم میبینی یک تاپیک الکیی زرتی پزبازدید میشه بعد طرف کمک میخاد زندگیش درحد مرگه یکی نمیاد نظربده

دقیقا واقعا تأسف آوره برای سطح فکر بعضیا