2777
2789
عنوان

بچه ها من حساسم یا حق دارم؟

569 بازدید | 48 پست

سلام دوستان. ببینید کلاً من هر صبح بیدار میشم صبحانه میدم شوهرم رو. حتی وقتی که خودش میگه نمی‌خواد پاشی بازم دلم نمیاد میگم نمیشه گرسنه بری.

یه بچه کلاس اولی دارم. یکی هم شیش ماهه.

خدا شاهده هیچ کمکی تو خونه نمیکنه. یه لیوان هم نمیشوره. منم البته خودمو اذیت نمیکنم. در حد توان انجام میدم.

مسئله اصلی اینه که دیروز از صبح تا غروب رفت سرکار وقتی اومد پسرمو بردیم آرایشگاه و اومدیم بردش حموم. منم چون از ظهر ناهار نخورده بودم یهو فشارم افتاد بهش گفتم تخم مرغ نیمرو کن برام. خدا شاهده کلا تو این ۸-۹ سال که ازدواج کردیم دوبار آشپزی هم نکرده.

بعد داشتیم با پسرم صحبت میکردیم یهو داد زد رب بزنم یا نه؟

منم بدجور بغضم گرفت گفتم اصلاً نمی‌خواد درست کنی. نمیتونم بخورم. برای حسین ( پسرم ) ربی درست کن من چیزی نمی‌خورم.

یکبار اومدی چیز درست کنی شروع کردی به داد و بیداد. گفت آخه داشتین حرف می‌زدین صدامو نشنیدی(دروغ میگه. میتونست دوثانیه صبر کنه جمله ام تمام شه بعد آروم بپرسه).

واسه هر دو مون درست کرد آورد سر سفره اومد صدام کرد گفت بیا بخور گفتم اصلاً میلم کور شد. بعد برگشت گفت نازک نارنجی نباش.

منم گفتم نازک نارنجی نیستم. تو زندگی با تو آدم به طور خودکار زمخت و خشن میشه. ( خداییش خیلی اذیتم کرد، دیگه کشش ندارم)

آخرش هم هیچی نخوردم از خستگی و گرسنگی و گریه تا ۱۲ شب بیدار بودم بعد خوابیدم. اونم دیگه محل نذاشت.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح هم طبق معمول براشون صبحانه آماده کردم. اومد نشست خورد و رفت.

کار بانکی داشتم تا وقتی خونه بود چیزی نگفت. منم بعد از رفتنش اسنپ گرفتم رفتم.

فقط وسط رفتن پیام داد ساعت چند میری بانک؟

گفتم دارم میرم الان

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

عزیزم زودرنجیه شما به خاطر حجم بالای مسئولیتیه که دارید و حق هم دارید باید تقسیم کار انجام بدید و یه کارهایی رو تو خونه به عهده‌ی همسرتون بذارید.

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

بنظرم گیر سه پیچ و رو اعصابی

حالا اون یه داد زده نهایتا شما چی؟ لج کردی غذا نخوردی بهش تیک انداختی که تود زندگی با تو ادم فلان میشه غر زدی گریه کردی قهر کردی و...

بابا ول کن دیگ یه بار میگفتی داد نزن کفایت بود دیگ این همه داد و قال اضافه نداشت میشستین باهم غذاتونو میخوردین تشکرم میکردی تا اونم دلش برمیداشت یه بار دیگ کمکت کنه

اولش حق با تو بودا ولی الان حق حسابی با شوهرته خیلی رو اعصابی

چیز خاصی نبوده شما بزرگش کردی احتمالا ته دلت حالت خوب نبوده به اون بیچاره گیز دادی

آره. آخه حالم از خودش خوب نیست. حس می‌کنه کلفتشم. ذره ای محبت نمیکنه.

مستقیم غیر مستقیم با رفتارم همه جوره بهش میگم محبت کن نمیکنه.

منم سر یه اتفاق کوچیک بهم میریزم

عزیزم زودرنجیه شما به خاطر حجم بالای مسئولیتیه که دارید و حق هم دارید باید تقسیم کار انجام بدید و یه ...

انجام نمیده. تنبله

بنظرم گیر سه پیچ و رو اعصابی حالا اون یه داد زده نهایتا شما چی؟ لج کردی غذا نخوردی بهش تیک انداختی ...

از قبل دلم ازش پر بود حسابی 

خودتو بزار جاش از صب تا شب سر کار باشی بعدم بیای کارا بچه هارو بکنی واقعا اعصابی نمیمونه برای ادم که باز بخواد بره پای اشپزی

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
انجام نمیده. تنبله

باهاش منطقی صحبت کنید و خیلی جدی هم حذف بزنید.

مثلا روزهای زوج ایشون ظرف بشورن،فرد شما

یه روزهایی همسرتون غذا درست کنن

شاید کار سختی نباشه

اما همین کارهای کوچیک فوق العاده به روحیه‌تون کمک می‌کنه

مخصوصا این که بچه ۶ ماهه هم دارید و بیشتر از همیشه زندگیتون سخت شده❤️

آره. آخه حالم از خودش خوب نیست. حس می‌کنه کلفتشم. ذره ای محبت نمیکنه. مستقیم غیر مستقیم با رفتارم ه ...

مگ اون کارگرته که از صبح تا شب میره سرکار که پولاشو خرج خونه کنه که شما که تو خونه کار میکنی کلفت باشی؟

بنظرم مشکل از خودت و افکارته خیلی شخصیت سیاهی از همسرت تو ذهنت ساختی و همین هی حالت رو بدتر میکنه

برو مشاور بذار این سیاهی هارو پاک کنه بتونی از نو ببینی

خودتو بزار جاش از صب تا شب سر کار باشی بعدم بیای کارا بچه هارو بکنی واقعا اعصابی نمیمونه برای ادم که ...

یه زن هم از صبح دوتا بچه‌ی کوچیک رو نگه داشته و از ۶ صبح کار خونه کرده.کلا کار خونه باید تقسیم بشه که به یک نفر فشار نیاد.

خودتو بزار جاش از صب تا شب سر کار باشی بعدم بیای کارا بچه هارو بکنی واقعا اعصابی نمیمونه برای ادم که ...

همیشه اینطوری نیست.

اتفاقاً حسابی استراحتش بجاست.

این منم که صبح و شب و نصف شب باید مشغول باشم.

حالا یبار اینطوری شد نباید داد میزد.

مگه اینهمه کلفتی میکنم تشکر می‌کنه که برا یبار کار کردن بخواد داد بزنه؟

یه زن هم از صبح دوتا بچه‌ی کوچیک رو نگه داشته و از ۶ صبح کار خونه کرده.کلا کار خونه باید تقسیم بشه ک ...

فکر کن بهمن مرخصیم تموم میشه سرکار هم باید برم.

بعد باید دست به خدمتش هم باشم. یه چوب بلند نمیکنه