2777
2789
عنوان

بچه ها من حساسم یا حق دارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 48 پست
فقط با دعوا نگو خرج نمیکنم ، سیاست داشته باش ، اول خرجای خودتو بزار کنار و پول باقی مانده رو اگه دوس ...

میخواستم بگم مگه تو به من کارای خونه رو کمک می‌کنی که من اجاره خونه کمک کنم؟😁

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

میخواستم بگم مگه تو به من کارای خونه رو کمک می‌کنی که من اجاره خونه کمک کنم؟😁

نه به هیچ وجه این کارو نکن ، چرا میخوای تو زندگیت تنش بیافته و بازم دعوا و اعصاب خوردی بشه ، همه ی این کارا به نفع شوهرتم هست چون تو اگه آرامش داشته باشی اونم احساس خوشبختی می‌کنه ، پس با عقل و سیاست پیش برو 

همه چی درست میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انجام نمیده. تنبله

حالا مگه شوهرای ما کار خونه انجام میدن.....

مثلاً جاروبرقیم یه سال طول کشید تا درست کنه

یا الان زودپزم چندماه یه واشرش باید عوض بشه... موارد دیگه دارم که انجام نشده...

اما بهش نمیگم تنبلی  ...هر چند وقت یک بار میگم اینکار مونده 

خودم هم انجام نمیدم مثل همین زودپز میتونم برما ولی این کارو نمیکنم چون بعدا خودم باید حرص می خورم ببین همه کارا به دوش منه و ....

نمیگم حق نداری ولی خودتو خراب نکن....حرصم نخور خودت فقط پیر میشی تو ذهن شوهرتم یک زن غر غرو تداعی میکنی...یکم از گل گاوزبون بخور آروم بشی 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
حالا مگه شوهرای ما کار خونه انجام میدن..... مثلاً جاروبرقیم یه سال طول کشید تا درست کنه یا الان زو ...

ممنونم.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم