2777
2789
عنوان

بچه ها من حساسم یا حق دارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 48 پست

عزیزم از این به بعد یه سری کاراتو بزار روز جمعه ، مثلا جمعه جاروبرقی رو بردار و بده شوهرت و بگو بکش منظورم اینه که کارو بده دستش که انجام بده و نشین اون خودش پاشه کمک کنه که نمیکنه، با شوهرت بشین حرف بزن و بگو به کمک کردنش نیاز داری و اصلا کوتاه نیا شده بارها صحبت کنی بالاخره یه جا جواب میده

همه چی درست میشه
بخدا همین الآنم چیزی ازم نمونده. همه چی رو وظیفه من می‌دونه. حتی خریدای خونه

می‌دونممم خیلی کار سختیه

خداقوت بهت عزیزم 

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم لحن شوهرت چطور بود ولی بنظرم ناراحتی نداشت.  من یه بار رفتم خونه دوستم که خونه اش یه ش ...

اتفاقاً منم بچه شیر میدم. ناهارم نخورده بودم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

عزیزم از این به بعد یه سری کاراتو بزار روز جمعه ، مثلا جمعه جاروبرقی رو بردار و بده شوهرت و بگو بکش ...

ببین من اگه شوهرم یکبار بهم بگه فلان حرفو نزن من حساسم. یا بگه روسری این مدلی نذار دیگه تا ابد حرفشو فراموش نمیکنم. در جا به دلخواهش میشم.

متقابلاً همین توقع هم دارم.

که اون حتی محبتش هم دریغ می‌کنه.

کمک که اصصصصلاً.

خودش هم میگه تنبلم. ولی خب منم ظرفیتم تموم میشه دیگه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

می‌دونممم خیلی کار سختیه خداقوت بهت عزیزم 

قربان محبتت ❤️. مرسی عزیزم

ببین من اگه شوهرم یکبار بهم بگه فلان حرفو نزن من حساسم. یا بگه روسری این مدلی نذار دیگه تا ابد حرفشو ...

به نظرم ببرش پیش مشاور ، بزار اون براش نیازهای خانومارو توضیح بده‌ 

همه چی درست میشه
خب باید بخوای ازش ولی با محبت اونم غر زد بروی خودت نیاری تا یواش یواش عادت کنه  نه که غر اونو ...

چی بگم آخه؟

بچه بهش میسپارم همونجا میشینه بغل می‌کنه. بچه از گریه غش کنه بلند نمیشه دور نمی‌ده.

آخرش هم خودم باید برم آرومش کنم

به نظرم ببرش پیش مشاور ، بزار اون براش نیازهای خانومارو توضیح بده‌ 

مشاور هم رفتیم. همه چی رو می‌دونه ولی تنبله.

خودش همیشه میگه حوصله ندارم انجام بدم 

مشاور هم رفتیم. همه چی رو می‌دونه ولی تنبله. خودش همیشه میگه حوصله ندارم انجام بدم 

ای بابا 

من شرایط زندگیتو کامل نمیدونم ولی همیشه همه ی کارارو انجام نده که خودتم اذیت شی و اونم بدعادت شه ، اگه کمکت نکرد بخشی از درامدتو بده یه کمکی بیاد و یه بخشی از کاراتو انجام بده که توام اذیت نشی ، فرض کن اون پولو خرج خونه ی شوهرت میکنی و شوهرتم کمک نمیکنه و بدتر تو خشمگین میشی پس اون پولو صرف آسایش و آرامش خودت کن ، کمکی بگیر ، غذاهای نیمه آماده از ریحان و تره فرنگی و روزبه بگیر که کار خودت آسون شه ، سعی کن از امکاناتت خودت استفاده کنی که برای خودت آرامش تامین کنی

همه چی درست میشه
ای بابا  من شرایط زندگیتو کامل نمیدونم ولی همیشه همه ی کارارو انجام نده که خودتم اذیت شی و اون ...

آره درست میگی.

باید یه کمکی بیارم که آرام تر باشم.

من خیلی قانع و پول جمع کن هستم. برا همین به خودم بیشتر فشار میارم.

البته خسیس نیستم برا خونه گوشت و میوه و همه چی میخرم ولی به راحتی خودم فکر نمیکنم.

خلاصه اینکه پول خودتو صرف آسایش خودت کن و نه صرف قرض و بدهی و قسط شوهر  

راست میگی👌

این خونه که هستیم مستاجریم. باور می‌کنی میگه نصف اجاره رو تو بده؟

وام فرزند دوم گرفتیم میگه من نمیتونم قسطشو تو بده که اینو پولشو ازش گرفتم. ولی ۱۲/۵ کولر خرید از روی این پول. خودم گفتم البته.

آره درست میگی. باید یه کمکی بیارم که آرام تر باشم. من خیلی قانع و پول جمع کن هستم. برا همین به خود ...

گلم الویت آرامش خودته ، اگه شوهرتو نمیتونی عوض کنی پس شرایطو عوض کن فقط و فقط به خاطر اینکه خودت آرامش داشته باشی ، با کمک نکردن شوهرت خودشو از یه سری آپشن های که بهش می‌دادی محروم می‌کنه و به ضرر خودشه

همه چی درست میشه
راست میگی👌 این خونه که هستیم مستاجریم. باور می‌کنی میگه نصف اجاره رو تو بده؟ وام فرزند دوم گرفتیم ...

فقط با دعوا نگو خرج نمیکنم ، سیاست داشته باش ، اول خرجای خودتو بزار کنار و پول باقی مانده رو اگه دوست داشتی خرج خونه کن ، شوهرتم بیشتر خواست بگو ببین ندارم صرف هزینه های زندگیمون شده ، کمکی و غذای نیمه آماده اینا همه خرج زندگیه دیگه ، توام به عنوان یه زنی که درآمد داره حق و حقوق داری

همه چی درست میشه
گلم الویت آرامش خودته ، اگه شوهرتو نمیتونی عوض کنی پس شرایطو عوض کن فقط و فقط به خاطر اینکه خودت آرا ...

آره دقیقاً.منم تصمیم میگیرم برا خونه هزینه نکنم