2777
2789
عنوان

بچه ها من حساسم یا حق دارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 48 پست
از قبل دلم ازش پر بود حسابی 

الان با دعوایی که راه انداختی دلت خالی شد یا بیشتر پر شد؟

روشای دیگه ای رو برای خالی کردن دلت انتخاب کن

خیلی رک به همسرت بگو چند وقته بی حوصله و خسته ام جمعه کتلت درست میکنم ناهار بریم پارک

یا یه فیلم طنز دانلود کن ببینیم

یا بریم بستنی بزنیم

یا هرکاری که دلت رو خوب میکنه

با دعوا حال جفتتون بدتر میشه فقط

الان با دعوایی که راه انداختی دلت خالی شد یا بیشتر پر شد؟ روشای دیگه ای رو برای خالی کردن دلت انتخا ...

دعوای خاصی نبود. چند جمله فقط گفتم ولی از اینکه یه کلمه نگفت ببخشید داد زدم. بجاش گفت تو نازک نارنجی هستی که خدا شاهده نیستم.

خیلی دلگیر شدم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه اینطوری نیست.  اتفاقاً حسابی استراحتش بجاست. این منم که صبح و شب و نصف شب باید مشغول با ...

خب توهم جبران کردی دیگ اون یه داد زد شماهم به اندازه کافی غر و گریه و کنایه و قهر و....

حالا دیگ رهاش کن از نو شروع کنین

یه زن هم از صبح دوتا بچه‌ی کوچیک رو نگه داشته و از ۶ صبح کار خونه کرده.کلا کار خونه باید تقسیم بشه ک ...

عزیزم چی میگی خودتو بزار جای طرف نایی نمیمونه که بخواد کار خونه بکنه . اونم روز جمعه که همه تو استراحتن  شما تا غروب سرکار باشی

منم میدونم کار باید تقسیم بشه ولی من زمانی اینو میخوام که شوهرم اونروزش تو خونه باشه یا تعطیلی چیزی باشه . 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
الان با دعوایی که راه انداختی دلت خالی شد یا بیشتر پر شد؟ روشای دیگه ای رو برای خالی کردن دلت انتخا ...

گوش نمی‌ده. میگه خستم.بخوابم. فقط اسیر خوابه.

ما این شهر غریبیم جای تفریحی هم نداره فقط محل کارش شبیه یه باغ رستورانه که پارک هم داره برا بچه ها.بیشتر هم همونجا میریم.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

همیشه اینطوری نیست.  اتفاقاً حسابی استراحتش بجاست. این منم که صبح و شب و نصف شب باید مشغول با ...

نه حق داد زدن نداشته ولی خودشون اشتباهشونو فهمیدن و با دروغ درستش کردن .

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
عزیزم چی میگی خودتو بزار جای طرف نایی نمیمونه که بخواد کار خونه بکنه . اونم روز جمعه که همه تو استرا ...

شما چرا خودتون رو نمی‌ذارید جای یه زنی که از صبح میشه حتی صبحانه‌ی همسرش رو می‌ده بچه شیر می‌ده یکی رو می‌فرسته مدرسه بعد تا شب سرپاست تازه می‌گه بعد مرخصی هم باید برم سرکار حالا یه نیمرو زده کار سختی نکرده که!!

اینجوری پیش بره این خانم بخواد بره سرکار چیزی ازش باقی نمی مونه.

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

گوش نمی‌ده. میگه خستم.بخوابم. فقط اسیر خوابه. ما این شهر غریبیم جای تفریحی هم نداره فقط محل کارش شب ...

مهم نیست کجا برین درگیر جا و مکانش نباش هرجا برین خوبه

از ساعتای کم هم شروع کن تا یواش یواش بیرون رفتنه ثابت جمعه هاتون بشه مثلا این هفته فقط تا بستنی فروشی سر خیابونتون برین بشینین بستنی بخورین برگردین

کارهای کوچیک یواش یواش ازش بخواه

عزیزم چی میگی خودتو بزار جای طرف نایی نمیمونه که بخواد کار خونه بکنه . اونم روز جمعه که همه تو استرا ...

خیلی جالبه. من با این همه مشغله از بهمن باید سرکار هم برم.

پس من خسته نمیشم هم کار بیرون هم آشپزی و بشور و بساب هم کارای بچه ها با یه نوزاد؟

مطمئنم بازم کمک نمیکنه. فقط توقع داره مرتب کارت بکشم و براش پول خرج کنم.

باردار هم بودم سرکار میرفتم یه بشقاب نشست برام.

شما چرا خودتون رو نمی‌ذارید جای یه زنی که از صبح میشه حتی صبحانه‌ی همسرش رو می‌ده بچه شیر می‌ده یکی ...

بخدا همین الآنم چیزی ازم نمونده.

همه چی رو وظیفه من می‌دونه.

حتی خریدای خونه

نه حق داد زدن نداشته ولی خودشون اشتباهشونو فهمیدن و با دروغ درستش کردن .

میتونست بگه ببخشید. همون آرومم میکرد.مثل من که در جا بفهمم اشتباه کردم عذر خواهی میکنم.

مشکلش اینه که می‌ذاره طولانی بشه بعد دیگه به پام میفته که ارزشی برام نداره.

خیلی جالبه. من با این همه مشغله از بهمن باید سرکار هم برم. پس من خسته نمیشم هم کار بیرون هم آشپزی و ...

خب باید بخوای ازش ولی با محبت

اونم غر زد بروی خودت نیاری تا یواش یواش عادت کنه

نه که غر اونو با قهر و لجبازی جواب بدی

الان امشب تخم مرغ رو پخت میخوردی بعدم میگفتی چه خوب شده بود چکار کرده بودی مثل کافی شاپیا شده بود هفته بعدم مجدد همین درخواست رو میکردی کم کمک شام جمعه شب رو مینداختی پاش!

الان اگ بچه کوچیکت رو بدی بغلش بگی نگهش دار من برم فلان کار رو بکنم میندازه اونور که به من چه؟؟؟

باید یواش یواش عادتش بدی به کار کردن اما با صحبت و درخواست و محبت

مثلا فلانی جان من امروز خسته ام فرداهم باید هردو بریم سرکار این جاروبرقی دست شمارو میبوسه جارورم بذاری کنارش که نتونه از زیرش در بره

و...

😐😐😐😐😐شوخی میکنی دیگه نه؟

با صدای اروم‌بگه عشقم عمرم رب بزنم برات نفسم؟😐😐 

خب تو آشپزخونه باید صداش بیاد دییییییگه 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
میتونست بگه ببخشید. همون آرومم میکرد.مثل من که در جا بفهمم اشتباه کردم عذر خواهی میکنم. مشکلش ای ...

طرفتو همونجور که هست بپذیر تا فکر خودت راحتتر باشه

ما خانوما راحتتر عذرخواهی میکنیم همیشه اقایون سخت تر

بپذیر که همین که به گوشه کنایه زدنهای شما جواب نداده و کش نداده بحث رو و توجیه کرده یعنی پشیمون شده از کارش

منتطر عذرخواهیش نباش

بخاطر ارامش خودت 

نمیدونم لحن شوهرت چطور بود ولی بنظرم ناراحتی نداشت. 

من یه بار رفتم خونه دوستم که خونه اش یه شهر دیگه اس وقتی برگشتم ساعت ۱۰ شب رسیدم خونه بخدا از گرسنگی و بی خوابی سردرد شدید داشتم. شوهرم خودش میدونه من از گرسنگی سریع سردرد میشم و بی حال. با این وجود هرچقد گفتم بلند شو یه نیمرو برام درست کن حتا از جلوی تی وی خودشو تکونم نداد. باورکن هنوز خستگی راه تو تنم بود بلند شدم نیمرو برا خودم پختم . تازه من شیرم میدادم. بچه هم از گرسنگی یه بند داشت شیر میخورد واقعا در حال غش کردن بودم.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر