2777
2789
عنوان

ویروس جدید

1945 بازدید | 27 پست

دوستان پسرم دیروز بالا آورد بعد شب تب کرد 

الآنم حالش جالب نیست 

میخواستم بدونم این ویروس چجوریه 

تجربه اگه دارید بگید 

بهتر میشه یا تازه شروع شده

اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اما شربت آبلیمو عسل بهش بدین

چای زنجبیل

چای آویشن

بخور بابونه هم خوبه

با روغن بنفشه هم سینوساشو چرب کنید 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
بدن درد تب سردرد وسوزش چشم 

منو کل خانوادم یک ماه پیش این علائم لعنتیو داشتیم کلی طول کشید تا خوب شدیم الان دوباره از دیروزه گلو درد شدید دارم،دارم میمیرم خدایااااااا

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

نمیدونم اما شربت آبلیمو عسل بهش بدین چای زنجبیل چای آویشن بخور بابونه هم خوبه با روغن بنفشه هم س ...

علایم سرماخوردگی نداره

شایدم هنوز شروع نشده

اللهم عجل لولیک الفرج
علایم سرماخوردگی نداره شایدم هنوز شروع نشده

اگر میگید ویروس هست خود شربت عسل آبلیمو بدن رو ایمنی میکنه

چای زنجبیل چای دارچین بخوره بعد بخوابه بدن درد آروم میشه 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
شما چی کار کردید خوب شدید  آنتی بیوتیک خوردید یا اصلا ارتباطی با عفونت گلو نداره

عزیزم برادرزاده م تب داشت.اومد تو جمع چهار تا بچه رو مبتلا کرده.امروز روز دوم بیماری شونه.

فعلا پزشک انتی بیوتیکی نداده.میگن ویروسه.

عزیزم برادرزاده م تب داشت.اومد تو جمع چهار تا بچه رو مبتلا کرده.امروز روز دوم بیماری شونه. فعلا پزش ...

چرا با تب باید از خونه بیاد بیرون ؟؟ مگر بخواد دکتر بره

بچه تب دار حال نداره تکون بخوره مادرش باید مراقبت کنه تبش بالا نره بردنش مهمونی؟؟

چرا با تب باید از خونه بیاد بیرون ؟؟ مگر بخواد دکتر بره بچه تب دار حال نداره تکون بخوره مادرش باید ...

بله اوردنش مهمونی.( دیگه زنداداشه دیگه)

تو اون مهمونی پنج تا بچه دیگه هم بود.

فردا شبش دو‌تا از بچه ها بشدت تب کردن و افتادن و یکی دیگه از بچه ها روز بعدش.