2777
2789

مادرای عزیز سلام

من هفته 31 بارداریم دیابت بارداری دارم ولی دارم بار رژیم و پیاده روی کنترلش میکنم  دو هفته پیش با رعایت رژیم قند ناشتام 85 بود و 2 ساعت بعد صبحونم 102 بعدش دکتر باز یه رعایت رژیم دو هفته ای داد و گفت با دستگاه خونگی قنداتو چک کن البته اینم بگم تو این دو هفته گذشته نتونستم رعایت کنم ولی الان تقریبا 4روزی هست حسابی رعایت و پرهیز دارم ولی واقعا برام سخته هر چی میخورم میبینم قندم میره بالا یا خیلیم ب خودم فشار میارم فشارم میفته حالم بد میشه خدایی دیگه کم اوردم لطفا راهنمایی کنید منو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بری پیش متخصص داخلی راحت برات انسولین مینویسه راحت میشی رژیم تو زمان بارداری خیلی سخته ادم ضعف میکنه واسه همین برات انسولین تجویز میکنن ک راحت بتونی غذاتو بخوری هیچ ضرری هم نداره من موقعی ک باردار بودم از هفته نهم تا خود روز زایمانم میزدم