2777
2789
عنوان

رشته ی مورد علاقم رو قبول شدم اما دانشگاه آزاد! برم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی من جغرافیا دولتی قبول شدم ولی میخوام برم پیام نور روانشناسی🥲بنظرت اوکی؟؟؟ بعد من انتخاب رشتم پ ...

به نظرم اگه میتونی به جای پیام نور آزاد بری بهتره

بدون کنکورم ثبت نام دارن

اسی من جغرافیا دولتی قبول شدم ولی میخوام برم پیام نور روانشناسی🥲بنظرت اوکی؟؟؟ بعد من انتخاب رشتم پ ...

من پیام نور کاممیوتر اوردم 

اما واقعا از پیام نور خوشم نمیاد ! منم نزده بودم !

چون پیام نور اصلا نمی فهمی استادت کیه از بس کلاسا آنلاینه و فقط برای امتحان دادن میری دانشگاه !!!

به نظرم اگه میتونی به جای پیام نور آزاد بری بهتره بدون کنکورم ثبت نام دارن

هزینه پیام نور و ازاد چقدر فرقشونه؟؟؟

خب شروع ثبت نامش کی هسته؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

من پیام نور کاممیوتر اوردم  اما واقعا از پیام نور خوشم نمیاد ! منم نزده بودم ! چون پیام نور ا ...

خب من از خدامه کلاس انلاین باشه🥲

نمیدونم الان ثبت نامم میکنن یا نه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

خب من از خدامه کلاس انلاین باشه🥲 نمیدونم الان ثبت نامم میکنن یا نه

اهان   

دولتی ها انگار تا ۲۳ باید صبر کنن ولی ازاد ۱۷ باید برن برای ثبت نام پیام نورم نمیدونم 

خانما این دانشگاه ازاد چرا کنکور داره وقتی خیلی رشته هاش بدون کنور ثبت نام میکنن.من برا پسرم دارم می ...

هر سه تاشون برای پسر خوبه !

برای دختر بین اینا فقط کامپیوتر خوبه