2777
2789
عنوان

خانما همونم که گفتم قرار ببینم خونه پدرشوعرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3704 بازدید | 159 پست
درب خونتون مستقل وجدا از خونه شوهره یا میشه جداش کرد از خونه شوهر؟؟؟

نه بابا جداشدنی نیس ساختمانی هست

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
بخدا حاضرم برم 😔با اینکه برام سخته اما برم جدا

واقعا توان مالیشو ندارن یا الکی میگن؟

حقوقشرچقدره نمیتونید اجاره کنید؟

زیرزمینش چ جوریه؟راهش جداست؟

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا جداشدنی نیس ساختمانی هست

خب پس اگه شکایت منزل مستقل کنی میتونی خونتو جدا کنی

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
اها عروستون همین حرف بزنه پدرمادرت بقران خودت میری خشتکشو میکشی رو سرش

اره والا چقدررررر بی منطق واقعا

طرف یه عمر زحمت کشیده سنی ازش گذشته حالا تو خونه ای که برا خودشه اختیار نداشته باشه بره بچپه تو زیر زمین.چقدر بی انصافن که میتونن حرفشو بزنن حتی‌‌.

واسه عروس دوماد عیب و عار نیست زیرزمین نشستن اول زندگیشونه اگه باهم کنار بیان میتونن برن بشینن پول اجاره و رهن و پس انداز کنن.نمیخان هم برن بیرون خونه اجاره کنن

از اون حرفا تو خواستگاری زیاد میزنن بعضیا شنونده باید عاقل باشه.

اگر انقدر براتون مهمه همون اول با پسری که خونه به اسم خودش نداره ازدواج نکنید نه خودتون رو اذیت کنید نه دیگران رو.

حسابی هم خودتو از چشم انداختی استارتر اول کاری با پدرشوهرت رو در رو شدی.

خب پس اگه شکایت منزل مستقل کنی میتونی خونتو جدا کنی

شوهرم نمیره خونه اضاف هم داره ...نمیدونی هربارگفتم دادزد هربارگفتم درست نشد خدادلشوبازکنه منوببره مستقل کنه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
شوهرم نمیره خونه اضاف هم داره ...نمیدونی هربارگفتم دادزد هربارگفتم درست نشد خدادلشوبازکنه منوببره مس ...

با یه قهر حسابی حالش جامیاد....

فقط ممکنه ۶ماه تا ۱سال بمونی خونه بابات

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
برو خونتون و یه مدت سکوت کن. به همسرت بگو مرد زندگیمی توقع دارم مشکل رو حل کنی

😔دلم نمی‌خواد دیگ‌ببینمش باباشو اما خودشو دوست دارم 

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️

[QUOTE=312954699]هنوز با شوهرت زیر یه سقف نرفتی بهت خیانت میکنه،پدرشوهرت رنگیت میکنه،اونوقت تو دنبال اینی بری زیر زمی ...[/QUOTE

بگو الان چه غلطی بکنم

بره گم‌بشه مرتیکه اومده هی عر عر میکنه تو هم‌ترسیدی خب اون میخواد تو بترسی تو هم‌اونو به خواسته ...

😭😭😭میترسم منو بزنه بخدا میترسم بزنمتم 

😭😭😭میترسم منو بزنه بخدا میترسم بزنمتم

یا زنگ بزن ۱۱۰ وحدشو نشونش بده

یاهم از ترس قایم شو

اره بچه دارم به خدا استرس گرفتم .وسایل خریدنی نمیدونم کجام بذارم بیام بالا آسایش ندارم .مگه چقدرمیخا ...

نوزو جون هرکس دوست داری برا منم دعا کن با دل شکستت