2777
2789
عنوان

خانما همونم که گفتم قرار ببینم خونه پدرشوعرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3704 بازدید | 159 پست

هنوز با شوهرت زیر یه سقف نرفتی بهت خیانت میکنه،پدرشوهرت رنگیت میکنه،اونوقت تو دنبال اینی بری زیر زمین باهاش زندگی کنی..

خدایی یه دکتر برو حالت زیاد خوش نیست.

همون موقع که تایپک خیانت شوهرتو زدی اگه رفته بودی واسه طلاق الان این مشکلات رو نداشتی

اصلا اهمیت نده محکم سر حرفت وایسا نذار از همین الان سوارت بشه بزار داد و بیداد کنه به جهنم کامل معلو ...

اخه دارم میترسم مثل چی 😭😭😭😭😭😭

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باباش 😔😭میترسم تورو خدا

بره گم‌بشه

مرتیکه اومده هی عر عر میکنه

تو هم‌ترسیدی

خب اون میخواد تو بترسی

تو هم‌اونو به خواسته ش نرسون

پاشو دوتا داد وبیداد کن بگو پیر مرد خرفت دهنتو ببند وگرنه زنگ‌میزنم ۱۱۰

تا بترسه وبه خودش بیاد

بعدم‌نری پیششون

الان اینجوری داد میزنه

زن پسرش بشی که واویلاست.....

من جای تو باشم‌تا حق مسکن نگیرم‌ازدواج نمیکنم....

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....

به شما گفته بودن باید باهاشون زندگی کنید؟ با اینکه شرایطی شبیه به شما دارم ولی خب واقعا تو این شرایط اقتصادی سخته خوپه اجاره مردن، وقتی کسی خونه داره همچسن کاری معمولا انجام نمیده،،، الان به نظره من شما باید دعواهات رو با شوهرت کنی چون وظیفه پدرش نیست همسرتون اگر توان اجاره یه خونه نداشته نباید ازدواج میکرده واین فشاری که به پدرشوهرتون میارید بی انصافیه وفکر میکنم شما با زیر زمین رفتن مشکل دارید نه باهم زندگی کردن وگرنه به پدرشوهرتون نمیگفتید تو برو زیرزمین

آره ببین خریتمون چه بلاهایی سرمون آورد حالا واسه من که تو داهات هم هست واسه شما چی؟ خونتون درب مس ...

اره بچه دارم به خدا استرس گرفتم .وسایل خریدنی نمیدونم کجام بذارم بیام بالا آسایش ندارم .مگه چقدرمیخام عمرکنم ..مگه شوهرم مفهمه ..بهشم گفتنی میگه هرکاری میکنم بخاطراسایش شماست ...ایخدا توروقسم میدم به جگرگوشه امام حسین کاری برام کن

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
دوستم داره

واای اسی چندتا تایپیک در مورد خیانت همسرت زدی؟؟؟ 

چرا میخوای قربانی بشی؟؟ 

اینهمه هزینه عروسی و جهیزیه پدرت بده؟ 

اخرش همسرت خیانت کنه

اشتباه ۱۵سال پیش من رو نکن، به فکر خودت باش

بخدا طلاق ترسناک نیست

منم خیانت دیدم و عروسی کردیم بعد سه ماه یه روز خونه نبودم قفلهارو عوض کرد

چهارسال نامزدی و نداری  و همه چیز رو تحمل کردم، تهش چیشد

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
اره بچه دارم به خدا استرس گرفتم .وسایل خریدنی نمیدونم کجام بذارم بیام بالا آسایش ندارم .مگه چقدرمیخا ...

درب خونتون مستقل وجدا از خونه شوهره

یا میشه جداش کرد از خونه شوهر؟؟؟

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
اها عروستون همین حرف بزنه پدرمادرت بقران خودت میری خشتکشو میکشی رو سرش

ما هیچ وقت به عروسمون نمیگیم برو زیر زمین زندگی کن نهایت احترام میزاریم

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴

عزیزم بعنوان کسی که ۴سال عقدبودم و همین رفتارو از خانواده شوهر دیدم میگم به هیچ عنوان رو کمک وحرفاشون حساب باز نکن منتظر کمک اونا نمون فقط خودت وشوهرت هرکاری کردین زودتر خب به نفع خودتونه ولی بخای به حرف اونا کنی تااخر عمرت باید صبر کنی و فقط ضرر میکنی