2777
2789
عنوان

خانما همونم که گفتم قرار ببینم خونه پدرشوعرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3704 بازدید | 159 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شوهرت پشتت بود میشد یه امیدی به آینده داشت ولی اینطور که خودشو کشیده کنار پدرش با شما اینطور صحب ...

بگو من چه غلطی بکنم ، غلط کردم گ خوردم فقط بگید چکار کنم

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️
ببین دارن تحت فشارت میذارن که بری پیششون رفتی دیگه تاابد برنمیگردی گفته باشم بعد مث من بیچاره میش ...

مثل منه بدبخت کاش میرفتم مستاجری بهترازخونه بزرگ توساختمون مادرشوهر ......شوهرم میگه تاابداینجایی....کاشششششبرمیگشتم عقب ..چقدراحمق بودم خاک توسرم

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
طلاق گرفته رفته

عزیزم شوهرت باید به فکر اسایش و ارامش تو باشه بنظرم بیشتر فکر کن از همه لحاظ، شوهرت اخلاقش مثل باباشه؟

تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...
مادرشوهرت چی میگه؟ تجربه ثابت کرده مادرشوهر پدرشوهرو پر میکنه میندازه به جون عروس خودشم یه گوشه میشی ...

وای خداچقدردقیق گفتی😣

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
مثل منه بدبخت کاش میرفتم مستاجری بهترازخونه بزرگ توساختمون مادرشوهر ......شوهرم میگه تاابداینجایی... ...

منم😔

تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...
مثل منه بدبخت کاش میرفتم مستاجری بهترازخونه بزرگ توساختمون مادرشوهر ......شوهرم میگه تاابداینجایی... ...

آره ببین خریتمون چه بلاهایی سرمون آورد

حالا واسه من که تو داهات هم هست

واسه شما چی؟

خونتون درب مستقل داره؟؟؟؟

بچه هم دارید؟؟؟

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....