2777
2789

بخاطر هدفمون و آینده باید این رابطه رو تموم میکردیم و تموم کردیم

فقط الان میخوام از مرحله اِنکار بگذرم و به مرحله پذیرش برسم،‌ و راحت تر بتونم نبودشو تحمل کنم.

و برگردم به روتین زندگیِ قبل از اون شخص

دقیقا چه کارایی باید انجام بدم؟!

اگه تجربه ای از فراموش کردن کسی دارید ممنون میشم به اشتراک بذارید❤

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)

تجربه ی من شاید به دردت نخوره 

اما من برای اینکه فکرو خیال نکنم میرم سرکار شیشو نیم صب تا شیش بعدازظهر شبم مث جنازه میفتم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه ی من شاید به دردت نخوره  اما من برای اینکه فکرو خیال نکنم میرم سرکار شیشو نیم صب تا شیش ...

آره شرایط من فرق میکنه با شما ولی بازم ممنونم که نظر گذاشتید😘

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)
به بدی هاش فکر کن

بدی نداشت، کلا مشکل خاصی نداشتیم

یجورایی اجباری بود بخاطر شرایط

بهترین روش که خودم تجربه کردم رو میگم بهت اگه رعایت کمی بخدا جوری فراموش میکنی که دیگه اسمشم واست خنده داره

منو دوس پسر قبلیم دو بار جدا شدیم 

بار اول خیلی شکستم و همش میگفتم دلتنگشم و.... این دیگه به ذهنم فهموندم که بدون اون نمیتونم زندگی کنم بازم برگشتیم به هم بار آخر بازم دوسش داشتم 

گفتم حق نداری بهش فکر کنی و به نکات ضعفش فکر میکردم 

و به مغزم فهموندم که تموم شد رفت و تمام

وقتی یادم می افتاد خودمو سرگرم چیزی میکردم مثلا خونوادم میرفتم تو جمعشون کلی لذت بردم و اینطوری بود که فراموش شد

چون میگی نمیتونم فراموش کنم واقعا نمیتونی فراموش کنی چون اینو با ذهنت گفتی و ذهنت اینو ازت درک کرده و ناتوان میشی 

بهترین روش که خودم تجربه کردم رو میگم بهت اگه رعایت کمی بخدا جوری فراموش میکنی که دیگه اسمشم واست خن ...

ممنونم حتما سعی میکنم استفاده کنم❤❤❤

بله دقیقا خودمم به این نتیجه رسیدم که به هر چی باور داشته باشیم همون اتفاق میفته👌

رفتار خوشحالی از خودت نشون بده بخند و ذهنتو یه ثانیه نبرد سمتش اینطوری دیگه حالت عوض میشه

و حق نداری عمیق بهش فکر کنی به ذهنت اجازه نده

ارزش نداره بخاطر یه پسر این کارو با خودت کنی ولش کن ایشالا یه آدمی سر راهت قرار بگیره با بهترین شرایط

رفتار خوشحالی از خودت نشون بده بخند و ذهنتو یه ثانیه نبرد سمتش اینطوری دیگه حالت عوض میشه و حق ندار ...

دقیقا درسته👌❤

ممنونم عزیزدلم همچنین برای شما