2777
2789
عنوان

بیایید کمکم کنید خیلی انتخاب سختیه

116 بازدید | 17 پست

شهرمون فقط دانشگاه پیام نور داره که نه استاد درست و حسابی داره نه شهرمون جای پیشرفت داره 

سال سومی بود که کنکور دادم هر سه سال بیشتر از یه ماه نتونستم بخونم به دلایل شخصی 

رشته مورد علاقم روانشناسیه

قصدم این بود اگه امسالم دولتی نشد،یا برم یه دانشکده غیر انتفاعی که با شهرمون ۱۲ ساعت فاصله داره و کلی امکانات داره و کم از دولتی نداره 

یا برم آزاد که با شهرمون دو ساعت فاصله داره 

الان که هزینه های جدید رو فهمیدم متوجه شدم آزاد ۶ تومن در میاد هر ترم برام با خوابگاه 

غیر انتفاعی ۷ تومن هر ترم 

تازه اینا بدون محاسبه هزینه رفت و آمد و غذا و... هست 

پدر و مادرم گفتن پولشو جور میکنیم و میدیم بهت هر جا دوست داری برو 

اما در دیزی بازه،حیای گربه کجا رفته؟

از طرفی پدرم خیلی دلش میخواد شهرمون بمونم و جای دور نرم...

نمیدونم چیکار کنم 

نمیخوام تو زحمت باشن به خاطر من 

مخصوصا که این چندسال به خاطر مشکلاتی که من داشتم خیلی تو زحمت بودن 

از خودم بدم میاد که فقط زحمت دارم برای بقیه...

چیکار کنم؟؟؟

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)

بحث ایندته ها. اگر میتونن جور کنن برو ازاد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما دلایل خوبی داشتی که نتونستی بخونی

اشکال ندارع اگه واقعا نمیتونی بخونی دیگه برو ازاد ممکنه برا والدینت سخت شده درست آکا اونا فقط خپشحالیع تورو می‌خوان اگه میتونی کار دانشجویی پیدا کن کمک هزینه باشه و ابمقد موفق شو که سربلندشچن کنی موفق باشب

ببین پیام نور بستگی ی خودت داره تو باید کتابو بخونی عین مدرسه و فقط چند جلسه برای رفع اشکال و اینا ه ...

خوب استاد خوبی نداره 

تو ارشد به مشکل بر نمیخورم؟

من سه سال پشت کنکور بودم،میدونم که حرف دیگران کباید برام مهم باشه ولی خوب خیلی سخته،الان اگه برم پیام نور همه مسخرم میکنند که بعد سه سال نتونستم دولتی بیارم و تهشم رفتم دانشگاه داغونی مثل پیام نور 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما دلایل خوبی داشتی که نتونستی بخونی اشکال ندارع اگه واقعا نمیتونی بخونی دیگه برو ازاد ممکنه برا ...

خیلی ممنونم بابت دلگرمی که بهم دادید واقعا ممنونم ان شاالله شما هم سلامت و شاد باشید همیشه 

برام دعا کنید ممنونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برو دانشگاه ازاد پیشرفت کن .انشاالله خدا به مال پدرت برکت میده.ولی اینقدر اراده بخرج بده که بعد حتما ...

خیلی ممنونم که برام وقت گذاشتید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بفکر ایندت باش اگه رشتت خوب باشه و بری سرکار ده برابر خرجایی که برات کردنو بهشون برمیگردونی

ممنونم لطف کردید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین کلا تو یام نور نمره حتی دست استاد نیست آنقدر ینی اگه خودت خوب بخونی خوبم یاد میگیری

جای پیشرفت داره واقعا؟

با حس بدی که دارم چیکار کنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40