2777
2789
چطور؟

عزیزم کاملا مشخصه دختره تنش مشخصه

بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مشتاقم بدونم چیه؟ دوتا بچه دارم و این سومی هست دوست دارم جنسیتشو بدونم

عزیزم از روی جمجمه و حالت پیشانی راستی تقویم چینی رو نگاه کردی برای دوتا بچه های من درست بود.

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
چند مدله  معلوم نیست کدومش اصله

نه یه سایتی بود سن اینا رو می‌زدی دقیق خودش حساب میکرد بعد بقیه موارد رو که تکمیل میکردی می‌گفت دختره یا پسر فقط سن در زمان لقاح مهمه درست حساب کنی خیلی ها اشتباه حساب میکنند .

نه یه سایتی بود سن اینا رو می‌زدی دقیق خودش حساب میکرد بعد بقیه موارد رو که تکمیل میکردی می‌گفت دختر ...

نه سایت رو نمیدونم ولی تصاویرش توی گوگل هست که چند مدله مثلا توی یکی این ماه رو زده دختر ، تصویر دیگه زده پسر

نه سایت رو نمیدونم ولی تصاویرش توی گوگل هست که چند مدله مثلا توی یکی این ماه رو زده دختر ، تصویر دیگ ...

عزیزم یه کاربری به اسم مرمر 98 تاپیک زده‌ بود اون درسته من وچند نفر امتحان کردیم درسته.

آره  بعضیا مینویسن مثلا ۶۰ ساله😆  امیدوار شدم عزیزم پس تا چهل سالگی هم میتونم بچه بزارم ...

من که راستشو نوشتم. اگه مشکل باروری نداشته باشی، چرا که نه  اولی ۲۸ سالم بود.دومی ۳۲ ، اینم ۳۹

من که راستشو نوشتم. اگه مشکل باروری نداشته باشی، چرا که نه    اولی ۲۸ سالم بود.دومی ۳۲ ، ا ...

منم دومی ۳۲ بودم اولی ۲۶ 

ان شاالله همه بچه ها سلامت باشن ولی همیشه غصه میخورم بچم خیلی تنها موند