2777
2789
خیلی کارا کردم براسقطش ولی نشد چندتا دکترم رفتم وترسیدم بعدنا رحمم مشکل داربشه واز اشکال شرعیشم خیلی ...

عزیزم می‌دونم سخته مخصوصا الان که از بچه داری خسته ای  ولی اصلا نباید به سقط اینا فکر می کردی حالا خدا خواسته که بشه من و شما که از آینده خبر نداریم حتما حکمتی بوده مطمئن باش خدا توانش رو بهت میده 😊

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
عزیزم می‌دونم سخته مخصوصا الان که از بچه داری خسته ای  ولی اصلا نباید به سقط اینا فکر می کردی ح ...

بخاطروضعیت مالی شوهرم همش بفکرسقط بود گفتش که حقوقم خیلی کمه وتوان ی بچه دیگه روندارم وقتیم مخالف سقط شدم دعوام کرد منم ناراحت شدم بهش گفتم بریم سقطش کنیم که دیگه نشد تنها ی دکتر ازخدانترس وپولکی راضی شد سقط کنه که هزینه دارو وسقط بالا بود که شوهرم نتونست ومجبورشدساکت بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطروضعیت مالی شوهرم همش بفکرسقط بود گفتش که حقوقم خیلی کمه وتوان ی بچه دیگه روندارم وقتیم مخالف سق ...

به خدا من ایمان آوردم به این جمله که بچه روزیش رو با خودش میاره حتما قبل تولدش روزیش میاد مطمئن باش فقط آرامش خودت رو حفظ کن و به همسرتم روحیه بده حق داره بترسه وضعیت خرابه ولی بچه قضیه اش فرق داره این جمله رو هر روز تکرار کن خدا خودش روزی بچه ها رو می‌رسونه .

به خدا من ایمان آوردم به این جمله که بچه روزیش رو با خودش میاره حتما قبل تولدش روزیش میاد مطمئن باش ...

ما تازه ازدواج کرده بودیم با کلی قسط وبدهی ، یک ماه بعد عروسی شرکتی که همسرم کار میکرد رو فروختن همسرم خیلی ناراحت وناامید بود روزهای اول زندگیمون کوفت شدا ولی بلافاصله بهش پیشنهاد کار دولتی شد مجبوری قبول کرد چون حقوقش از خصوصی کمتر بود ولی سختی کارش کم بود ومسیرش نزدیک قبلیه خارج شهر بود ولی خب یلی زود پیشرفت کرد الآنم راضیه همیشه میگه من فروختن شرکت رو شر میدونستم ولی از هر خیری برام خیرتر بود خدا اینطوری برنامه میریزه عزیزم نگران نباش ‌،

انشالله این بچه هم برا ماهمینطور باشه وخوش قدم خداکنه باباش ی کار خوب پیداکنه 

انشالله عزیزم همین طور میشه شک نکن

[QUOTE=312925840]اینم مطمئنم چون دوره هام همیشه مرتب و دقیق بوده[/QUOT  انشاالله که هرچی صلاح ...

امشب رفتم سونوی آنومالی

خداروشکر بچه م همه چیش سالم بود 

فینگیل ما دختره😍