2777
2789

پسرم پنج سالشه و از دوسالگی تشخیص اتیسم دادن براش از یه نفر شنیدم با بالا رفتن سن و کاردرمانی ممکنه بچه خوب بشه بنظرتون درسته این حرف

آره بعید نیست کلا بچه ها به درمان خوب جواب میدن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید تشخیص اشتباه بوده کلا

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

بستگی داره تعریفتون از درمان چی باشه. با بالا رفتن سن ممکنه ارتباطات اجتماعی، درس خوندن و کار کردن رو یاد بگیره و مشکلی نداشته باشه(من نمیدونم فرزندتون کجای طیفه)

ولی معمولا اون فانکشنی که توش متفاوته بهتره بشه رو‌میگن درمان

حرف نمیزد به اسمش واکنش نداشت ارتباط چشمی نمیگرفت رفتار های تکراری داشت 

همین دسته گلی که عکس پروفایلتونه؟بنظر من به تلاشتون ادامه بدید چرا که نه.قدرت علم رو دست کم نگیر

درخواست دوستی نمیپذیرم
تو طیف خفیفه الان صحبت میکنه ولی ارتباط اجتماعی خیلی ضعیفی داره 

(من متخصص نیستم) ولی معمولا بچه‌های اوتیستیک اگه حوزه مورد علاقه‌شونو پیدا کنن میتونن توش موفق شن. اگه بتونن کار، تحصیل و روابط مثل بقیه داشته باشن یعنی تاثیر کمی روشون داشته. بعضی درمانها و مرور زمان اینارو بهتر میکنه

همین دسته گلی که عکس پروفایلتونه؟بنظر من به تلاشتون ادامه بدید چرا که نه.قدرت علم رو دست کم نگیر

نه این پسر کوچیکترمه متاسفانه شرایط ادامه درمان رو نداره پسرم  مجبورم توکل کنم به خدا شاید اون فرجی کرد