2777
2789
عنوان

ممکنه بچه ای که اتیسم داره با بالا رفتن سن از طیف اتیسم خارج بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 10412 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو طیف خفیفه الان صحبت میکنه ولی ارتباط اجتماعی خیلی ضعیفی داره 

به قولی،همه ی ماها ممکنه علائمی از اوتیسم داشته باشیم،که ماسمای مختلف روش میذاریم،مثلا کسی که ارتباط اجتماعیش ضعیف باشه بهش میگن درونگرا،نمیگن اوتیسم‌که،

اگه حاد نیست خودتو و بچه رو اذیت نکن،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
فرج کجابود !همه ی سعی تو بکن از تو حرکت بعد به خدا توکل کن

نمیشه عزیزم قرار از ایران بریم افغانستان اونجا دکتر مغز و اعصاب یا کاردرمانی گفتار درمانی نداره  کلا هیچ امکانتی واسه بچهای اتیسمی نداره 

نه این پسر کوچیکترمه متاسفانه شرایط ادامه درمان رو نداره پسرم  مجبورم توکل کنم به خدا شاید اون ...

چرا بیمارستانه دلم ترکید😢به‌خودش توکل کن و خودتم توی خونه باهاش زیاد ارتباط بگیر.بازی ها و کاردرمانی هارو ازگوگل پیدا کن تمرین کن

درخواست دوستی نمیپذیرم
نمیشه عزیزم قرار از ایران بریم افغانستان اونجا دکتر مغز و اعصاب یا کاردرمانی گفتار درمانی نداره  ...

عزیزم 

افغان هستید؟ 

نمیشه درمان رو ادامه بدید و بعد برید؟ 

چطور اونجا این امکانات نیست؟

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
چرا بیمارستانه دلم ترکید😢به‌خودش توکل کن و خودتم توی خونه باهاش زیاد ارتباط بگیر.بازی ها و کاردرمان ...

اینجا بخاطر عفونت شدید روده چند وقت پیش بستری بود خدارو شکر خوب شد تو خونه زیاد باهاش تمرین میکنم مرسی که به درد دلم گوش دادی

عزیزم  افغان هستید؟  نمیشه درمان رو ادامه بدید و بعد برید؟  چطور اونجا این امکانات ...

نداره امکانت عزیزم پسر عموم اونجا دکتره گفت اینجا اصلا اشنایی با اوتیسم ندارن الانم بخاطر جو فعلی دیگه چاره ای ندارم باید بریم ده روز دیگه راهی میشیم

اینجا بخاطر عفونت شدید روده چند وقت پیش بستری بود خدارو شکر خوب شد تو خونه زیاد باهاش تمرین میکنم مر ...

قربونت عزیزم.میفهممت ما مادرا هرکدوم به نحوی دچار این استرس و غم هستیم هرکدوم یه جور.خدا به دلت ارامش بده

درخواست دوستی نمیپذیرم